Ryse’ın PC Versiyonu Gamescom 2014’te Oynanabilecek

Ryseın PC Versiyonu Gamescom 2014te Oynanabilecek

Ryse: Son of Rome’un önümüzdeki aylarda PC’ye taşınacağını duyuran Crytek, oyunun PC versiyonunun şimdiden oynanabilir seviyeye ulaştığını açıkladı.

Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Gamescom 2014 etkinliği için planlarını oyunseverlerle paylaşan Crytek stüdyosu, Ryse: Son of Rome‘un PC versiyonunu bekleyen kullanıcıları sevindirecek açıklamalarda bulundu. Oyunun geçtiğimiz günlerde resmi olarak açıklanan PC versiyonunun şimdiden oynanabilir seviyeye geldiğini belirten stüdyo, Gamescom 2014 katılımcılarının PC versiyonunu test edebileceğini açıkladı.

Ryse_Son_of_Rome

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya sürülen Xbox One’ın çıkış oyunları arasında yer alan Ryse: Son of Rome, basit oynanış mekanikleri nedeniyle eleştirilere maruz kalmış olsa da şu ana kadar hazırlanan en iyi görsel kaliteye sahip oyunlardan biri olmasıyla dikkat çekmiş ve Siggraph ödülüne layık görülmüştü. Oyunun Xbox One’da sunduğu bu yüksek görüntü kalitesini PC’ye taşıyıp taşıyamacağı şimdilik merak konusu olsa da, Gamescom 2014‘le birlikte bu sorunun da cevaplanması bekleniyor.

The Last of Us: Remastered Zirveyi Bırakmıyor