Ryse: Son of Rome’un PC Çıkış Tarihi Açıklandı

Ryse Son of Romeun PC Çıkış Tarihi Açıklandı

Crytek tarafından geliştirilen ve Xbox One’ın en önemli oyunları arasında yer alan Ryse: Son of Rome’un PC kullanıcılarına ne zaman sunulacağı ortaya çıktı.

Crysis ve Far Cry gibi başarılı oyun serilerinin yapımından sorumlu olan Crytek stüdyosu tarafından geliştirilen Ryse: Son of Rome, geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya sürülen Xbox One’ın çıkış oyunları arasında yer almıştı. Xbox One’a özel olarak hazırlanan en ilgi çekici oyunlar arasında yer alan Ryse: Son of Rome, sıradan oynanış mekanikleri nedeniyle eleştirilmiş olsa da sunduğu üst düzey görsellik sayesinde yeni nesil tam anlamıyla yaşatan ilk oyunlardan biri olmayı başardı.

Ryse

Gösterildiği ilk günden beri oyunseverlerin düşlerini süsleyen Ryse: Son of Rome şu ana kadar sadece Xbox One kullanıcılarına sunulmuş olsa da, bu durum çok yakında değişecek gibi görünüyor. Crytek’in geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamayla Ryse’ı PC kullanıcılarına da sunacağını duyurmasının ardından şimdi de oyunun PC versiyonu için çıkış tarihi ortaya çıktı. Steam veri tabanında yer alan bilgiye göre Ryse: Son of Rome’un PC versiyonu 10 Ekim 2014’te kullanıcılara sunulacak.

Sony Mart’a Kadar 170 Oyun Tanıtmış Olacak