Ryse’ın PC Versiyonu Hakkında Yeni Detaylar

Ryseın PC Versiyonu Hakkında Yeni Detaylar

Xbox One’a özel olarak piyasaya sürülmesinin ardından önümüzdeki ay PC’ye taşınacak olan Ryse: Son of Rome’ın PC versiyonu hakkında yeni detaylar açıklandı.

Microsoft’un geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya sürdüğü yeni nesil konsolu Xbox One‘ın çıkış oyunları arasında yer alan Ryse: Son of Rome, kullanıcılardan yoğun ilgi görmüştü. Crysis ve Far Cry gibi başarılı serilerin yapımından sorumlu olan Crytek tarafından Xbox One’a özel olarak geliştirilen ve 2013’ün en merak edilen oyunları arasında yer alan Ryse: Son of Rome, her ne kadar basit oynanış mekanikleri nedeniyle zaman zaman eleştirilse de şu ana kadar eşine pek rastlanmamış bir görsel kalite sunmasıyla milyonlarca Xbox One kullanıcısını etkilemeyi başarmıştı.

Ryse

Xbox One sahibi olmayan oyunseverler tarafından en çok kıskanılan oyunların başında gelen Ryse: Son of Rome bir süre için Microsoft’un yeni nesil konsoluna özel kalmış olsa da, geçtiğimiz aylarda sevindirici haber gelmiş ve oyunun PC kullanıcılarına da sunulacağı açıklanmıştı. 10 Ekim’de PC kullanıcılarına sunulacak oyun için meraklı bekleyiş sürerken, PC versiyonunda ne gibi yeniliklerin yer alacağı da ortaya çıktı.

Oyunun PC versiyonu hakkında açıklamalarda bulunan Crytek, PC versiyonunda daha da gelişmiş olan görsel kalitenin kullanıcılar tarafından özelleştirilebileceğini açıkladı. Ayrıca bu versiyonda sunulacak olan içeriğin zenginliğine de dikkat çeken stüdyo, şu ana kadar yayınlanan tüm indirilebilir içeriklerin ve güncellemelerin PC versiyonuna dahil edileceğini duyurdu.

Apple Watch Sevgililer Günü’nü Bekliyor