Ryse: Son of Rome Çok Yakında PC’ye Taşınacak

Ryse Son of Rome Çok Yakında PCye Taşınacak

Geçtiğimiz yıl Xbox One’a özel olarak piyasaya sürülen Ryse: Son of Rome’un sonbahar aylarında PC kullanıcıların da sunulacağı resmi olarak açıklandı.

Crysis ve Far Cry gibi popüler serilerin yapımıdan sorumlu olan Crytek stüdyosu tarafından geliştirilen Ryse: Son of Rome, geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya sürülen Xbox One’ın çıkış oyunları arasında yer almıştı. Görücüye çıktığı ilk günden beri büyük ilgi uyandıran Ryse: Son of Rome, oluşan bu büyük beklentiyi tam anlamıyla karşılayamamış olsa da, Xbox One kullanıcılarına sunulan ilgi çekici oyunlar arasında yer almayı başardı.

Ryse

Ryse: Son of Rome özellikle oynanış mekanikleri konusunda zaman zaman eleştirilerle karşılaşmış olsa da, bir zamanlar merakla bekledikleri oyunu kendi platformlarında görmek isteyen kullanıcılar hala mevcut. Oyuna karşı gösterilen bu ilginin farkında olan Crytek, sonunda PC kullanıcılarını sevindirecek açıklamayı yaptı ve Ryse: Son of Rome‘un bu yılın sonbahar aylarında PC kullanıcılarına sunulacağını duyurdu. Öte yanda Ryse’ın devam oyunu bir süre için gündeme gelmiş olsa da, stüdyonun serini haklarını Microsoft’a devretmek istememesi şimdilik bu planları engellemiş gibi görünüyor.

Diablo 3 Satışları 20 Milyonu Geride Bıraktı