Ryse: Son of Rome PS4’e de Taşınabilir

ryse son of rome game

Geçtiğimiz hafta PC’ye taşınan Ryse: Son of Rome hakkında konuşan Crytek yöneticisi, oyunun ileride PlayStation 4’e de taşınabileceğinin sinyallerini verdi.

Crysis ve Far Cry gibi başarılı oyun serilerinin yapımından sorumlu olan Crytek stüdyosu tarafından geliştirilen Ryse: Son of Rome, Xbox One’ın çıkış oyunlarından biri olarak geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya sürülmüş ve oyunseverler tarafından ilgiyle karşılanmıştı. Xbox One’ın en heyecan verici oyunları arasında yer alan Ryse: Son of Rome basit oynanış mekanikleri nedeniyle eleştirilmiş olsa da muhteşem görselliğiyle oyunseverleri memnun etmiş ve birçok ödüle layık görülmüştü.

Ryse

Crytek tarafından hazırlanan Ryse: Son of Rome geçtiğimiz yıl Microsoft Studios tarafından Xbox One’a özel olarak yayınlanmış olsa da, oyunun hakları Crytek’te kalmış ve böylece oyunun ilerleyen dönemde diğer platformlara taşınması da mümkün hale gelmişti. Elinde bulunan bu hakları oyununu daha fazla kullanıcıya ulaştırmak için kullanan Crytek, Ryse’ı geçtiğimiz hafta PC kullanıcılarının da beğenisine sunmuştu.

Ryse: Son of Rome‘ın PC’ye taşınmasının ardından oyunun geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Crytek yönetcisi Brian Chambers, PlayStation 4 kullanıcılarını umutlandırdı. Şu sıralar oyunun PC versiyonuna odaklandıklarını belirten Chambers, önümüzdeki dönemde de ise oyunu farklı platformlara taşıyabileceklerini belirtti.

Nexus 6′tan İlk Görüntü Ortaya Çıktı