Ryse: Son of Rome’da Gerçek Para Yok!

ryse son of rome game

Ryse: Son of Rome’un PC versiyonunda gerçek para kullanılamayacak.

Ryse: Son of Rome bir süredir oyun severlerin merakla beklediği oyunlar arasında yer alıyor. Oyun ile ilgili bugün gelen haberlere göre ise Ryse: Son of Rome’un bilgisayar versiyonunda gerçek para ile alışveriş yapılamayacağı açıklandı. Bu da oyunun nispeten daha adil ve rekabetçi hale gelmesi anlamına geliyor.

 

Ryse-Son-of-Rome-1

 

Ryse: Son of Rome’un yapımcıları daha önce yaptıkları açıklamalarda oynun Xbox One versiyonunda bazı zırh paketlerinin bulunacağını ve bu paketlerin oyun içi para veya gerçek para ile alınabileceği duyurulmuştu. Xbox One oyuncularının alabilecekleri zırh paketlerini multiplayer modunda kullanabileceklerini de hatırlatmakta fayda var.

Xbox One’da gerçek para ile beklemeden hemen alabileceğiniz bir eşyayı PC platformunda almak için daha fazla uğraşmanız gerekecek. Bu noktada PC oyuncularının daha fazla oyun parası biriktirmeleri gerekiyor.

Neden oyunun PC versiyonu ile konsol versiyonu arasında böyle bir fark var bu konuda yapılmış herhangi bir açıklama bulunmuyor. Ancak düşününce yapımcı şirketin oyuncualrı Xbox One’a yönlendirdiği akıllara geliyor.

Yüksek Çözünürlüklü Kulaklık : Sony MDR-1A