Ryan Reynolds, modern ebeveynlerin ‘çok yumuşak’ olduğunu düşünüyormuş!

Ryan Reynolds, modern ebeveynlerin 'çok yumuşak' olduğunu düşünüyormuş!

Ryan Reynolds günümüzdeki ebeveynlerin çok yumuşak olduğunu düşünüyor. İşte tüm detaylar.

Ryan Reynolds, çocuk yetiştirmenin değişen dinamiklerini konuşurken modern ebeveynlerin çocuklarına karşı “yumuşak” davrandıklarını söyledi. 47 yaşındaki Deadpool yıldızı, Eylül 2012’de evlendiği eşi It Ends with Us oyuncusu Blake Lively ile dokuz yaşındaki James, yedi yaşındaki Inez, dört yaşındaki Betty ve bir yaşındaki Olin’i paylaşıyor. Reynolds, ebeveyn olmanın kendi duygularını işleme biçimini değiştirdiğini itiraf etti ve çocuklarının deneyimleriyle karşılaştırıldığında kendi çocukluğunun “doğaçlama” geçtiğini söyledi.

Ryan Reynolds, modern ebeveynlerin 'çok yumuşak' olduğunu düşünüyormuş!

Boston’daki Inbound teknoloji konferansında For the Culture yazarı Marcus Collins ile konuşan Reynolds şunları söyledi: “Çatışma çözümü üzerine bir atölye çalışmasına katıldım ve bu tüm hayatımı değiştirdi.”

Şöyle açıkladı: “Hissettiğim şeyleri nasıl işleyeceğimi bilmiyordum. Çünkü gençken kıtlık zihniyetine sahiptim. Beyninizdeki, sizi her zaman kazanmaya ya da haklı olmaya koşullayan o şeyi nasıl ortaya çıkaracağımı bilmiyordum.” Proposal oyuncusu çocuklarının hayata bakış açısı hakkında şunları söyledi: “Dört çocuğum var ve şu ana kadar hiçbirinde bu [kıtlık zihniyeti] yok gibi görünüyor, bunun nedeni kısmen Easy Street’te doğmuş olmaları. “Günümüzün ebeveynleri çok farklı. Biz çok yumuşakız. Çocuklara bağırmıyorum. Ancak benim çocukluğum tam bir misillemeydi” dedi. Ancak Ryan Reynolds daha önce çocuklarıyla ilişkilerinde kopma noktasına geldiğini itiraf etmişti. 2022’de üç kızı Betty, Ines ve James’in “vahşi” olduklarını ve bazen onların “kuduz” olduklarını düşündüğünü söyleyerek şaka yapmıştı.

FC 25’in Lansman Fragmanı Efsane Futbolcuları Bir Araya Getirdi