Google TV Streamer satışa çıkıyor!

Google TV Streamer satışa çıkıyor!

Geçen ay Google TV Streamer’ın Chromecast serisinin yerini alacağı duyuruldu ve bugün mağazalara 100 dolara satışa çıkıyor. İşte tüm detaylar.

Bunun bir parçası olarak arama motoru devi, akıllı ev paneli ve yapay zeka gibi TV Streamer özelliklerini Hisense ve diğerlerinin Google TV’lerine getiriyor. Önemli bir özellik, daha önce duyurulan ve artık Google TV’lere de gelen ana panel olacak. Uyumlu tüm akıllı ev cihazlarını (ışıklar, termostatlar, kameralar vb.) sesinizle veya Google Asistanınızla doğrudan TV’nizde görebilir ve kontrol edebilirsiniz. Yeni kapı zili bildirimleri aynı zamanda programınızı duraklatmadan ön kapıda kimin olduğunu da gösterecek. Arama motoru devi ayrıca henüz görmediğimiz birkaç yeni özelliği de duyurdu. TV’nizi resim çerçevesi olarak kullanmak istiyorsanız Ambient ekran koruyucu, Google fotoğraflarını görüntüler ve hatta bir dizi istem aracılığıyla yapay zeka tarafından oluşturulan tasarımlar oluşturmanıza olanak tanıyacak. Makine tarafından yaratılan sanata bakmak ilginizi çekiyorsa seveceğiniz kesin.

Google TV Streamer satışa çıkıyor!

AI’dan bahsetmişken arama motoru devi, HBO gibi yayın hizmetlerindeki popüler filmler ve diziler için Gemini tarafından oluşturulan “gelişmiş” AI genel bakışlarını da ekliyor. Arama  motoru devi, “Bu genel bakışlar, bir şov seçmenize yardımcı olacak tam özetleri, izleyici incelemelerini ve sezon bazında dökümleri içeriyor” dedi. Diğer yeni özellikler arasında Oyunları, YouTube’da öne çıkanları, yorumları ve daha fazlasını tek bir yerde bir araya getiren Sizin İçin sekmesindeki yeni bir spor sayfası yer alıyor.

FC 25’in Lansman Fragmanı Efsane Futbolcuları Bir Araya Getirdi