Deadpool yıldızı Ryan Reynolds, Koronavirüsle mücadele için harekete geçti

deadpool 1

Beyazperdede Deadpool karakterini canlandırarak dünya çapında geniş bir hayran kitlesi edinen aktör Ryan Reynolds ve eşi Blake Lively’den örnek bir hareket geldi. Çift, koronavirüse karşı önlem alınabilmesi amacıyla bazı kuruluşlara yardımda bulundu.

Ünlü aktör Ryan Reynolds ‘un eşi Blake Lively, Instagram hesabında bir güncelleme paylaştı. Lively, koronavirüs salgını karşısında önlem alınabilmesi amacıyla Feeding America ve Foodsbank Canada’a bölüşülmek üzere toplamda 1 milyon dolarlık yardım gerçekleştirdiklerini belirtti. Devamında, imkânı olan herkesin de yardımda bulunması çağrısını yaparak, herkesi dikkatli olmaya ve acil olmadıkça evlerinden dışarıya çıkmamaya davet etti. Ryan Reynolds

Ryan Reynolds, Koronavirüsle mücadele için harekete geçti

Ryan Reynolds ve eşinin bu hareketi gerçekten örnek ve ilham verici hareketler. Giderek yayılan salgını önleyebilmek için çalışmalar son hızıyla sürüyor. Bir yandan aşı geliştirmek için araştırmalar ve testler sürüyor, bir yandan da çeşitli organizasyonlar iptal edilerek ve mekânlar kapatılarak kalabalık ortamların azaltılması, dolayısıyla mikrobun yayılmasının önüne geçilmeye çalışılıyor.

Tekrar etmek gerekirse, acil olmadığı sürece evinizden çıkmayın, imkânınız var ise işlerinizi evinizden yürütün, sıklıkla ellerinizi yıkayın. Öksürük, hapşırma gibi durumlarda ya tek kullanımlık kağıt mendile başvurun ya da ağız ve burnunuzu kolunuzla kapatın. Tabii el sıkışmayın ve insanlarla çok yakın mesafelerde olmamaya özen gösterin.

Asus ZenBook Duo (UX481FL) inceleme. İki ekran bir arada!

Dünya Sağlık Örgütü’nün TikTok’taki ilk videosu, Koronavirüs ile ilgili oldu. Kısa sürede pek çok ülkede görülen ve binlerce kişinin hayatını kaybettiği bu hastalık, an itibarıyla ülkemizde görülmedi. Yetkililerin pek çok çalışması ve önlemleri bulunuyor ve umuyoruz ki bu hastalıkla hiç karşılaşmayalım. Tabii bir yandan tedavi için de çalışmalar yürütülüyor. Örneğin Çin, tedavi aşısı üzerine ciddi aşama kat etti ve dünyanın gözü kulağı gelecek iyi bir haberde.

Tekrar TikTok tarafına geri dönecek olur isek, Dünya Sağlık Örgütü’nün hazırladığı videoda, Koronavirüs’ten (COVID19) nasıl korunabileceğinden söz edilmiş.