Hugh Jackman 55 yaşında Wolverine olmanın en zor kısmını açıkladı

Hugh Jackman 55 yaşında Wolverine olmanın en zor kısmını açıkladı

Hugh Jackman, yakında vizyona girecek Deadpool ve Wolverine filminde ikonik Marvel karakterini yeniden canlandırmakta zorlandığını itiraf etti. İşte tüm detaylar.

55 yaşındaki oyuncu, dokuz farklı filmde X-Men karakterini canlandırdı ve karakterin gelişimini 2017 yapımı beğenilen Logan filmiyle noktaladı. Ancak Hugh Jackman üçüncü Deadpool filminde Ryan Reynolds’la birlikte Logan/Wolverine rolüyle geri dönecek. Deadpool ve Wolverine’in tanıtımını yaparken People’a konuşan aktör, rolü canlandırmak için geçen sürede bazı zorluklarla mücadele ettiğini itiraf etti. “Geri döndüğümde gerçekten çok eğlenceliydi ve çok heyecanlandım. Vücudum başlangıçta biraz ağrıyordu ama vücudumun hâlâ tepki veriyor olması beni heyecanlandırdı” dedi. “Yeniden rol yapmanın beynim için ne kadar iyi olduğunu anladım. Ama en zor kısmı… yemek.” Aktör, doğal vücut tipine aykırı olduğu için film rolleri için her zaman kaslı olmakta zorlandığını söyledi.

Hugh Jackman 55 yaşında Wolverine olmanın en zor kısmını açıkladı

“Çok yemek yemem lazım” dedi. “Benim, vücut tipime göre ben doğuştan zayıfım. Boyut kazanmak en zor kısım. Kafamı karıştıran kısım da bu.” Jackman ile birlikte konuşan Reynolds, Hugh Jackman’ın Deadpool ve Wolverine için en zorlu fiziksel sahneleri çekerken gösterdiği kararlılık karşısında şok olduğunu söyledi. Reynolds, Jackman’ın dövüş sahnelerindeki her hedefi, bir film setinde daha önce görmediği bir şekilde “hız ve özgüvenle” vurduğunu ve bunun şimdiye kadar gördüğü “en etkileyici şey” olduğunu da ekledi.

Suno AI Çalınan Herhangi Bir Melodiyi Tamamlayacak