RTÜK’ten Konuşanlar programına şok!

Exxen'de en çok izlenen yapım

Exxen’de yayın hayatına devam eden Konuşanlar programı için RTÜK tarafından inceleme başlatıldı. İşte detaylar!

RTÜK’ten Konuşanlar programına şok! YouTube’da yayınlanmaya başlayan ve kısa zaman içerisinde milyonlarca kişiye ulaşan Konuşanlar programı için şok bir gelişme ortaya çıktı. Komedyen Hasan Can Kaya’nın seyirciler ile arasında geçen diyaloglar aslında çoktandır sosyal medyanın da gündemindeydi. Genç komedyeni işinde iyi bulanlar da vardı sadece hakaret ederek para kazandığını iddia edenler de. Hatta geçtiğimiz günlerde çekilen bir Güldür Güldür skecinde Konuşanlar programına gönderme yapıldığı gündemi meşgul etmişti.

Exxen'de en çok izlenen yapım

RTÜK’ten Konuşanlar programına şok! İnceleme başlatıldı!

İşte tüm bu gelişmelerden sonra RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin tarafından önemli bir açıklama yapıldı. Yaptığı duyuruyu resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşan RTÜK Başkanı, “Türk aile yapısına ve ahlâkına uygun olmayan diyalogların geçtiği “Konuşanlar” isimli program için platformu defalarca uyarmamıza rağmen gerekli tedbirlerin alınmadığını görüyoruz. Üst Kurul toplantısında karara bağlanmak üzere söz konusu programa ilişkin inceleme başlatılmıştır.” ifadelerini kullandı.

Exxen programından ise konuyla alakalı henüz herhangi bir açıklama gelmedi. Platforma nasıl bir yaptırım uygulanacağı da merak konusu. Muhtemelen bundan sonraki süreçte Konuşanlar programında biraz daha az argo ve küfür duyacağız. Çünkü komedyen Hasan Can Kaya bu konuda çok ciddi eleştirilere maruz kalıyor. Hali hazırda Exxen’in en çok izlenen yapımının da yine Konuşanlar programı olduğunun altını çizmiş olalım.

Motorine bir zam daha! Fiyatı benzini geçti