Exxen 1 Ocak’ta açılışı 2 programla yapacak

Exxen abonelik sayısı

Acun Ilıcalı’nın dijital içerik platformu Exxen 1 Ocak’ta açılışı 2 özel programla gerçekleştirecek. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Son dönemde dijital yayın platformları hayli popüler olmaya başladı. Netflix, Amazon Prime Video, Apple TV+, Disney+ derken işin içerisine yerli yayın platformları da girdi. Hali hazırda ülkemizde Puhu TV, Blu TV gibi Netflix benzeri içerik platformları bulunuyor. Önümüzdeki dönemde bu platformlara Exxen’in de ekleneceğini biliyoruz.

Bilindiği üzere Acun Ilıcalı uzun bir süredir yeni dijital yayın platformu üzerinde çalışıyordu. Bu proje için pek çok isimle anlaşan Ilıcalı, Exxen’in 1 Ocak’ta yayına başlayacağını söylemişti. Peki 1 Ocak’ta Exxen’deki özel içerikler hangileri olacak?

Exxen açılışta 2 özel içerikle gelecek

Exxen’in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada 1 Ocak günü Konuşanlar ve Gibi isimli programların kullanıcılar tarafından erişilebilir olacağı belirtildi.

Bilindiği üzere Konuşanlar uzun bir süredir YouTube üzerinden yayınlanıyordu. Hasan Can Kaya tarafından hazırlanıp sunulan şov programı bundan sonra Exxen’de yayınlanacak.

Ayrıca şimdiye kadar yayınlanan bölümler de YouTube üzerinden kaldırılarak Exxen’e taşındı.

Gibi ise tamamen Exxen’e özel bir içerik olacak. Komedi skeçleri üzerine yoğunlaşacak olan yapımın ne gibi tepkiler çekeceği şimdilik belli değil.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Hali hazırda Exxen’in üyelik ücretleri de netleşmedi. Fakat genel kanı reklamsız üyelik ücretinin 20TL civarında olacağı yönünde. Yine de bekleyip göreceğiz.

Cyberpunk 2077 hataları oyuncuları bezdirdi