ROG Phone 6D Ultimate özellikleri ile tüm dikkatleri üzerine çekti

Asus ROG Phone 6D

Asus’un merakla beklenen iki yeni akıllı telefon modeli, nihayet resmen tanıtıldı. İşte ROG Phone 6D ve ROG Phone 6D Ultimate’in özellikleri.

ROG Phone 6D Ultimate özellikleri ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Tayvanlı teknoloji devi ASUS aslında uzmanlık konusu bilgisayarlar olan bir şirket. Ancak birçok teknoloji devinin yaptığı gibi o da son zamanlarda akıllı telefon üretimine yöneldi ve bunun için kendisine oyun telefonu sektörünü hedef seçti. Üstelik Asus tarafından geliştirilen ve ROG Phone ismiyle piyasaya sunulan serinin son derece başarılı bir grafik çizdiğini de belirtelim.

Asus ROG Phone 6D

İşte dün gerçekleştirilen lansman ile bu seriye dahil olan son isimler ROG Phone 6D ve ROG Phone 6D Ultimate oldu. Peki oyunseverlerin büyük bir merak içerisinde bekledikleri bu cihazlar ne gibi özelliklere sahip.

Asus Rog Phone 3

ROG Phone 6D Ultimate özellikleri ile tüm dikkatleri üzerine çekti

Öncelikle en baştan belirtmek gerekir ki, her iki telefonda çok büyük oranda birbirine benziyor. Aralarındaki en önemli fark ise, ROG Phone 6D’de 12GB RAM + 256GB dahili depolama alanı veya 16GB RAM + 256GB dahili depolama alanı seçenekleri varken, 6D Ulitmate’de sadece 16GB RAM + 512GB dahili depolama alanı versiyonu mevcut. Ayrıca ROG Phone 6D Ultimate modelinde üst düzey bir soğutma sisteminin mevcut olduğunu da hatırlatalım.

asus rogphone 6d

Peki tanıtılan yeni cihazların diğer temel özellikleri neler? Hemen belirtelim ki her iki akıllı telefon da gücünü MedaiaTek’in Dimensity 9000+ modelinden alıyor. 6,78 inç büyüklüğünde ve 1080 x 2448 piksel çözünürlüğündeki ekranı sayesinde büyük ekranlı oyun deneyimi sunmayı hedefleyen cihazlarda 6.000mAh’lık devasa büyüklükte bataryalar bulunuyor. Son olarak ROG Phone 6D’nin başlangıç fiyatının 949 Euro olduğunu, ROG Phone 6D Ultimate’in ise 1.349 Euroluk fiyat etiketine sahip olduğunu belirtelim.

iPhone 14 Pro Dynamic Island özelliği fena patladı