Marvel The New Mutans için bileti kesti

the new mutants

Kısa bir süre önce vizyona giren The New Mutants filminin Marvel sinematik evrenine dahil olmayacağı açıklandı.

Yarattığı sinematik evrenle paraya para demeyen Disney, kısa bir süre önce Fox’u da satın almıştı. Disney’in Fox’u satın almasının en önemli yönü ise X-Men’in film haklarını ele geçirmesi olmuştu.

Bilindiği üzere X-Men de Marvel’ın bir parçası. Hem de önemli bir parçası. Dolayısıyla X-Men’in Disney’e geçmesiyle birlikte Marvel’ın sinematik evreni çok daha geniş bir kadroya sahip olacaktır.

Marvel The New Mutants’ı umursamadı

Asıl merak edilen soru ise yeni X-Men filmi The New Mutants’ın önümüzdeki dönemde Marvel’ın sinematik evrenine dahil olup, olmayacağıydı. Malum bu film normalde X-Men evrenine dahil edilecekti. Fakat Fox el değiştirince ortada X-Men evreni falan kalmadı. Haliyle serinin tutkunları The New Mutants’ı Marvel’ın sinematik evreninde görmeyi umuyorlardı. Lakin görünen o ki bu da gerçekleşmeyecek.

marvel

Filmin yönetmeni hali hazırda böyle bir projenin olmadığını ve ilerleyen dönemlerde de Marvel evreninde olmayacağını net bir şekilde ifade etti. Hatta Josh Boone filmin devamı hakkında da pek iç açısı konuşmadı.

Şunu net bir şekilde söyleyebiliriz. The New Mutants “one shoot” tadında farklı bir deneyim olacak. Ülkemizde 11 Eylül’de vizyona girecek olan filmin kadrosunda Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Charlie Heaton, Blu Hunt, Henry Zaga ve Alice Braga gibi isimler yer alıyor.

Jurassic World Dominion setinden ilk fotoğraf