Robert Downey Jr, Deadpool ve Wolverine’de Iron Man rolünü neden geri çevirdi?

Robert Downey Jr, Deadpool ve Wolverine'de Iron Man rolünü neden geri çevirdi?

Deadpool ve Wolverine ortak yazarları Rhett Reese ve Paul Wernick, Robert Downey Jr.’ın filmde rol almayı reddeden “tek” yıldız olduğunu açıkladılar. İşte tüm detaylar.

İki hafta önce ComicCon’da, Avengers: Endgame’de Iron Man’i canlandıran Robert Downey J’ın, bir sonraki büyük süper kötü adam Dr Doom olarak Marvel Sinematik Evreni’ne (MCU) geri döneceği açıklanmıştı. Reese ve Wernick, üçüncü Deadpool filminde Iron Man rolü için Downey’e başvurduklarını söyledi. Wernick, “Kamera arkasında Doctor Doom’un oyuncu kadrosundan haberimiz yoktu” dedi. “Ve her ikisini de yapmasına imkan yok” dedik. Ryan Reynolds’a kimse hayır diyemez diye düşündük ve sahneleri yazdık ve Downey sahneleri okudu ama perde arkasında Doctor Doom olayını bilmiyorduk.” ifadelerini kullandı. Deadpool filmi için aldıkları ilk hayır cevabının da bu olduğunun altını çizdi.

Robert Downey Jr,  Deadpool ve Wolverine'de Iron Man rolünü neden geri çevirdi?

“Yani, bakın, Downey’nin olmasını çok isterdik,” diye ekledi Reese: “Ama aynı zamanda Marvel’ın da elinde bir koz vardı, ve bir seçim yapılması gerekti. Robert Downey J, Dr Doom olarak geri dönecek bu da şimdiden beklentiyi arttırıyor denebilir. Downey, 2026’da vizyona girecek olan Doomsday ve 2027’de vizyona girecek olan Secret Wars filmleriyle Avengers’a geri dönecek. Aktörün rol için maaşı görünüşe göre açıklandı ve Variety, aktöre Doctor Doom rolü için 80 milyon dolardan (62,7 milyon £) fazla ödeme yapılacağını bildirdi. Bu arada Deadpool & Wolverine yılın en çok hasılat yapan filmi olma yolunda ilerliyor ve şimdiden R dereceli filmler arasında gişe rekoru kırdı.

Huawei Mate 70 Ultrasonik Parmak İzi Tarayıcısı ve Daha Büyük Pil ile Geliyor