The Walking Dead’in sevilen karakterleri 25 Şubat’ta geri dönüyor

The Walking Dead: The Ones Who Live

Rick Grimes ve Michonne geri dönüyor. The Walking Dead’in sevilen karakterlerinin yeni dizisinin yayın tarihi resmi olarak açıklandı.

Tüm zamanların en başarılı dizilerinden biri olan The Walking Dead geçtiğimiz yıl final yapmış olsa da zombilerin kol gezdiği bu evren televizyon ekranlarına veda etmiş değil. Çünkü Walking Dead artık koca bir franchise’a dönüşmüş durumda. Şu andaı halihazırda devam eden dört farklı Walking Dead dizisi var. Üstelik bunlara çok yakında bir yenisi daha eklenecek. Hem de bu yeni gelecek dizi, belki de aralarındaki en dikkat çekici olanı olacak. Çünkü bu kez hikâyenin merkezinde, The Walking Dead hayranlarının favorisi Rick Grimes ve Michonne var.

walking dead 2

Hem çizgiromanların hem de dizinin bir numaralı karakteri olan Rick Grimes, dokuzuncu sezonda diziden ayrıldığında serinin yaratıcılarının planı Rick’in hikayesini özel bir filmle devam ettirmekti. Ancak bu film bir türlü çekilemedi. Bu yüzden Rick Grimes uzun yıllar ekranlardan uzak kaldı. Neyse ki iptal olan bu film zamanla bir dizi projesine dönüştü. İşte o dizi olan The Walking Dead: The Ones Who Live, çok yakında izleyici ile buluşacak. Walking Dead dizilerinin yayıncısı olan AMC kanalı, yeni bir fragman yayınlayarak merakla beklenen dizinin 25 Şubat’ta başlayacağını duyurdu.

The Walking Dead: The Ones Who Live, birbirlerinden uzun süre ayrı düşen Rick ile Michonne’un birbirlerini bulma çabalarına odaklanacak. Elbette dizi böyle başlasa da bir noktadan sonra ikisinin birlikte vereceği hayatta kalma mücadelesine dönüşeceği tahmin ediliyor. Dizinin ilk sezonu altı bölümden oluşacak.

Steam TL’den dolara geçti; oyun fiyatları zamlandı