Poco F4 5G RAM kapasitesi ile öne çıkıyor

poco m3 pro 5g 1

Poco’nun bir süredir üzerinde çalıştığı yeni akıllı telefon modeli Poco F4 5G’nin özellikleri gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Poco F4 5G RAM kapasitesi ile öne çıkıyor. Akıllı telefon dünyasının fiyat performans markalarından biri olan Poco, yeni akıllı telefonu Poco F4 5G için artık adeta gün sayıyor. İlk olarak Hindistan’da satışa sunulması beklenen akıllı telefonun, ilerleyen dönemlerde ise daha fazla bölgede kendini göstereceği düşünülüyor.

poco m4 pro

Geçtiğimiz gün Poco Hindistan hesabından paylaşılan gönderilerle, telefonun tıpkı selefinde olduğu gibi yine karşımıza Snapdragon 870 yonga setiyle çıkacağını öğrenmiştik. Her ne kadar bu donanım, Poco F4 5G’yi bekleyen akıllı telefon meraklılarını hayal kırıklığına uğratsa da, aynı hesaptan yapılan LiquidCool 2.0 paylaşımı, bu can sıkıcı haberi bir anda unutturmuştu.

dfgseref

Poco F4 5G RAM kapasitesi ile öne çıkıyor

Buna göre Poco F4 5G modelinde bulunan ve LiquidCool 2.0 olarak adlandırılan ısı dağıtım sistemi, telefonun ilk etapta ürettiği gücü her tür koşulda korumaya devam etmesini ve ısınma gibi harici etkenler nedeniyle performans kaybı yaşamamasını sağlıyor.

poco m3 pro 5g

Öte yandan Poco Hindistan hesabından bugün atılan yeni bir tweetle ise, cihazın karşımıza 12GB RAM ve 256GB dahili depolama alanıyla çıkacağını öğrenmiş olduk. Her ne kadar dahili depolama alanı seçeneğinin 128GB yerine 256GB’dan başlaması da son derece olumlu bir durum olsa da, asıl şaşırtıcı olan şey bu seviyedeki bir telefonun 12GB RAM ile piyasaya sürülüyor olması.

Eğer Poco F4 5G modeli iddia edildiği gibi 12GB RAM ve 256GB dahili depolama alanıyla gelir ve bir de üzerine LiquidCool 2.0 soğutma sistemi iddia edildiği gibi çalışırsa, o zaman bu telefonun 2022 yılına damgasını vurduğunu görebiliriz.

Cadillac Project GTP Hypercar tanıtıldı