Resident Evil 4, 24 Mart 2023’te geliyor!

Resident Evil 4, 24 Mart 2023'te geliyor!

Capcom’un sık sık konuşulan, merakla beklenen Resident Evil 4 yeniden çevrimi resmi olarak onaylandı. İşte tüm detaylar.

Resident Evil 4, 24 Mart 2023’te PS5, Xbox Series X ve S ve Steam üzerinden PC’ye gelecek. Stüdyo, proje için bir fragman da yayınladı. Oyun, Leon S. Kennedy ve başkanın kızı Ashley Graham’ın oynadığı orijinal, sevilen 2005 oyununun yenilenmesi olacak. Ve tabii ki, cinayete meyilli bir grup köylü de oyunda karşımıza çıkacak. Yediden yetmişe seveni olan ve dünya çapında bir hit haline gelen oyunun aynı zamanda film yapımları da mevcut. Sevilen korku oyununun dünya genelinde bir çok hayranı var. Bu nedenle oyunun yenilemesi de merakla beklenen bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.

Resident Evil 4, 24 Mart 2023'te geliyor!

Bir Capcom yapımcısı PlayStation Blog’da “Oyunu serinin hayranlarına tanıdık hissettirmeyi ve aynı zamanda ona taze bir his vermeyi amaçlıyoruz” dedi. “Bu, oyunun hikayesini yeniden tasarlarken, oyunun özünü koruyarak, grafikleri modernize ederek ve kontrolleri modern bir standarda güncelleyerek yapılıyor.” ifadelerini kullandı. Capcom ayrıca, Sony’nin konsol VR kulaklığının gelen sürümü olan PlayStation VR 2 için özel olarak oluşturulmuş bazı Resident Evil 4 içeriklerinden söz etti.

Capcom, eski tarz yeniden yapılanmanın yanı sıra, en son Resident Evil oyunu Resident Evil: Village’ın PSVR2 versiyonunu da inşa ediyor. Bu içeriğin ilk fragmanı, oyunun ilk bölümlerinden, herkesin en sevdiği uzun boylu vampir bayana odaklanan sahneler içerecek. Resident Evil: Village’ın PSVR2 sürümü, oyunun tüm PS5 sürümünü içerecek. Capcom ve Sony, Resident Evil 7’yi 2017’de VR’ye geri getirmek için ortaklık kurdu.

Google, Meet ve Duo’yu akıllı telefonlar için tek bir platformda birleştirecek