Call of Duty: Black Ops 3 ve Yeni Resident Evil Görüldü

Call of Duty Black Ops 3

SuperData tarafından yayınlanan yeni rapor, henüz resmi olarak duyurulmamış Call of Duty: Black Ops 3 ve yeni Resident Evil’in gün yüzüne çıkmasını sağladı.

Dünyanın en başarılı oyun serileri arasında yer alan Call of Duty serisinin yeni oyununu geliştirecek olan Treyarch stüdyosu, geçtiğimiz günlerde resmi Twitter hesabı üzerinden yeni bir açıklama yayınladı ve yeni Call of Duty oyunun B ve O baş harflerini taşıyacağını duyurdu. Daha önce Black Ops oyunlarını geliştiren Treyach stüdyosundan gelen bu açıklama yeni oyunun Call of Duty: Black Ops 3 olacağını düşündürmüş olsa da, açıklama kısa bir süre sonra geri çekilde ve yeni Call of Duty oyununun ne olacağını belirsizliğini korumaya devam etti.

Call_of_Duty_Black_Ops_3

Ancak Call of Duty hayranlarının yeni oyunun ne olacağını öğrenmeleri için birkaç gün beklemeleri gerekti ve bir araştırma şirketi tarafından bugün yayınlanan yeni rapor, merakla beklenen oyunun gerçekten de Call of Duty: Black Ops 3 olacağını ortaya çıkardı. Oyun firmalarıyla birlikte çalışan SuperData araştırma şirketi tarafından yayınlanan yeni rapor, bu yıl oyunseverlerle buluşacak oyunlar arasında Black Ops 3 ve yeni Resident Evil oyununun da yer alacağını gösterdi.

Her iki oyunda henüz resmi olarak duyurulmamış olsa da SuperData tarafından yanlışlıkla ortaya çıkarılan bu bilgilerin ardından her iki stüdyounun da yeni oyunlarını kısa süre içerisinde duyurması bekleniyor.

Facebook Kullanıcılarını Geçmişe Götürecek