Redmi AirDots 3 Pro, ANC ve 28 saatlik pil ömrü ile tanıtıldı

Redmi AirDots 3 Pro, ANC ve 28 saatlik pil ömrü ile tanıtıldı

Redmi serisindeki en yeni TWS kulaklıklar, AirDots 3 Pro ile bugün Çin’de duyuruldu. AirDots 3 Pro, bir kulaklıkta olması gereken tüm özellikler olan aktif gürültü engelleme, kablosuz şarj ve düşük gecikme moduna sahip.

Redmi AirDots 3 Pro gerçek kablosuz stereo (TWS) kulaklıkları, Redmi Note 10 Pro 5G akıllı telefonun yanında Xiaomi tarafından Çin’de piyasaya sürüldü. Yeni TWS kulaklıkları, Şubat ayında Çin’de piyasaya sürülen Redmi AirDots 3′ün yükseltilmiş bir sürümü. Pro varyantı iki renkte sunuluyor ve aktif gürültü giderme (ANC) özelliği getiriyor. AirDots 3 Pro kulaklıkları, ultra düşük gecikmeli dinleme moduna ve aynı anda iki cihaza bağlanma özelliğine sahip. AirDots 3 Pro, optimum ses yakalama ve gürültü giderme için 9 mm sürücüler ve 3 mikrofon içeriyor. Redmi, ANC modunun dış sesleri 35dB azaltabileceğini duyurdu. Eşleştirme, iki ayrı cihaza aynı anda bağlantıya izin veren Bluetooth 5.2 üzerinden gerçekleşiyor.

Redmi AirDots 3 Pro, ANC ve 28 saatlik pil ömrü ile tanıtıldı

AirDots 3 Pro, yalnızca kulaklıklarda 6 saat sağlayan 35mAh piller (ANC kullanıyorsanız 3 saat), şarj kutusu ise toplam 28 saatlik kullanım için 470mAh pil içeriyor. Şarj etmek için bir USB-C bağlantı noktası mevcut, ancak kablosuz kontak yüklemeleri için herhangi bir Qi uyumlu şarj cihazını da kullanabilirsiniz. Redmi AirDots 3 Pro, IPX4 su geçirmez kaplama getiriyor ve beyaz ve siyah renklerde geliyor. Çin’de fiyatlandırma 299 CNY (47 $) olarak belirlendi ve ilk satışların 11 Haziran’da yapılması planlanıyor. Çin dışındaki stok durumu hakkında ayrıntılı bilgi verilmedi. Bu nedenle kulaklıkların ülkemize ne zaman geleceği ya da gelip gelmeyeceği henüz belli değil.

Huawei Watch 3, 2 Haziran’da geliyor