Huawei Watch 3, 2 Haziran’da geliyor

Huawei Watch 3, 2 Haziran'da geliyor

Huawei, yeni bir akıllı saat olan Huawei Watch 3 cihazını da içerecek olan yeni HarmonyOS ile çalışan cihaz serisini tanıtmak için 2 Haziran’da bir etkinlik düzenliyor.

Huawei, HarmonyOS’u Haziran 2021 etkinliğinde resmi olarak tanıtacağına dair söylentileri doğruladı. Yeni şirket içi sistemin, OEM’in cihaz ekosisteminin büyük çoğunluğuyla uyumlu olacağı ve böylece Google’ın Android gibi diğer çözümlere olan bağımlılığı ortadan kaldıracağı lanse ediliyor. Bu notta, yeni işletim sisteminin, kutudan çıkan Watch 3 gibi yeni, premium cihazlarda bulunması çok muhtemel. Bu yeni giyilebilir cihazın, amiral gemisi MatePad Pro tablet serisinin yeni nesli gibi, yaklaşan konferansının bir parçası olarak resmi hale getirilmesi de giderek artıyor. Watch 3’ün bağımsız bağlantı seçenekleriyle lüks bir akıllı saat olarak piyasaya çıkması bekleniyor ve ayrıca bunun üzerine bir Pro varyantı da olabilir. MatePad Pro 2, 120 Hz yenileme hızına sahip 12,2 ila 12,6 inç AMOLED ekranlar, 40W şarj hızları ve Kirin 9000 işlemci gibi özelliklerle bu bağlamda giyilebilir cihazla eşleşecek şekilde tasarlanmış.

Huawei Watch 3, 2 Haziran'da geliyor

Huawei, Watch 3’ün özelliklerini henüz detaylandırmadı, ancak Weibo profilinde birkaç teaser görüntüsü yayınladı. Huawei Watch 3, eSIM işlevselliğini destekleyerek akıllı saatten akıllı telefona ihtiyaç duymadan arama yapmanızı sağlayacak. Şirket ayrıca daha iyi pil ömrü vaat ediyor. Watch 3’ün tanıtımına bir haftadan daha kısa bir süre kaldı. Ancak lansmana kadar Huawei’nin yeni akıllı saatinin daha fazla özelliğini doğrulayan bazı tanıtımları bırakmasını bekleyebilirsiniz.

Lenovo Pad Pro, 11,5 “90 Hz OLED ekranla tanıtıldı