Popüler PS4 oyunu PC’ye geliyor!

ps4 1

PS4’ün popüler oyunlarından biri daha PC yolunda. Peki hangi popüler PS4 oyunu PC’ye gelecek? İşte bu sorunun yanıtı.

Bu yıla kadar PlayStation için çıkan özel oyunların PC için yayınlanması basit bir hayal gibiydi. Fakat Sony sürpriz bir kararla yayın politikasını değiştirdi ve bazı oyunlarını PC için de yayınlama kararı aldı. Geçtiğimiz dönemde Heavy Rain, Detroit Become Human ve Beyond Two Souls gibi özel PlayStation içeriklerini PC’de oynama fırsatı yakaladık.

Kısa bir süre önce de Days Gone, PC için raflardaki yerini aldı. Fakat Sony bu oyunlarla yetinme niyetinde değil. Çünkü sızdırılan bilgilere göre önümüzdeki süreçte daha pek çok PS4 oyununu PC’de görme imkanına erişeceğiz.

Popüler PS4 oyunu PC’ye geliyor!

Şimdi gelelim asıl sorumuza. PC’ye gelecek olan yeni PS4 oyunu hangisi? Hemen açıklayalım. 2016 yılında satışa sunulan Uncharted 4.

Türkçe dublaj ve Türkçe alt yazı seçenekleriyle raflardaki yerini alan Unchated 4 serinin en çok beğenilen oyunlarından biri olmuştu.

Önümüzdeki süreçte PC oyuncuları da bu macerayı deneyimleme fırsatı bulacaklar. Dip not olarak belirtelim. Oyunun PC’de ne zaman çıkacağı henüz belli değil. Fakat Sony’nun Uncharted’ı çok fazla vakit harcamadan PC’ye taşıması planlanıyor. Muhtemelen 2021 bitmeden Uncharted 4 PC üzerinde oynanabilir olacaktır. Muhtemelen oyun PC’de de Türkçe dublaj ve altyazı seçeneği ile gelecektir. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

Oppo Watch Free geliyor! İşte detaylar