Xiaomi’den AirPods’a rakip AirDots Pro

airdots pro

Xiaomi, Apple’ın AirPods’una alternatif olabilecek ucuz yollu bir alternatifi satışa sundu. İşte AirDots Pro hakkındaki tüm detaylar.

Ülkemizde de resmi olarak hizmet veren Xiaomi, geniş bir ürün yelpazesine sahip. Ağırlıklı olarak akıllı telefon üreten firma, televizyon, bilgisayar, aksesuar, ses sistemleri ve robot teknolojileri alanında da hizmet veriyor.

Çinli üreticinin geniş bir ürün yelpazesiyle, ucuz alternatifler sunduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Bu ürünlere son örnek ise AirDots Pro diyebiliriz.

Apple’ın AirPods’una güçlü bir alternatif olarak üretilen AirDots Pro, 60 dolarlık fiyatıyla da dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Oldukça başarılı bir ses performansına sahip olan kulaklık, aynı AirPods’da olduğu gibi dokunmatik kontrol mekanizmasına da sahip.

AirPods’a ucuz alternatif; AirDots Pro

Ayrıca AirDots Pro’yu Android telefonunuz haricinde, iOS ve Windows cihazlarında da sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsunuz.

Tasarım olarak da AirPods’u andıran kulaklıklar tek bir şarjla 10 saate kadar kullanım süresi vaat ediyor. Kulaklıkların tamamen şarj olması ise yalnızca 1 saat sürüyor.

AirPods gibi özel bir kutu içerisinde kablosuz olarak şarj olabilen kulaklıklar, şimdilik yalnızca Çin’de satışa sunuldu.

Xiaomi muhtemelen bu kulaklıkları küresel olarak da satışa sunacaktır. Böyle bir durumda AirDots’u ülkemizde bulunan Mi Store’lar aracılığıyla satın alabiliriz.

Dip not olarak hatırlatalım. Türkiye’de Forum İstanbul ve Vadi İstanbul’da birer Mi Store bulunuyor.

Mi Mix 3 Avrupa fiyatı belli oldu