Redmi Note 11 Pro küresel lansmanı yaklaşıyor

Xiaomi, geçtiğimiz ay Çin’de merakla beklenen Redmi Note 11 serisini piyasaya sürmüştü . Şimdi, sertifika portallarındaki Note 11, Note 11 Pro ve Note 11 Pro+ listeleri, bu cihazların küresel lansmanının yakın olabileceğini gösteriyor.

Son gelen bilgilere göre Redmi Note 11 Pro ve Note 11 Pro+’nın küresel çeşitlerinin Avrupa’da dahili testlere girdi. Başka bir deyişle, iki akıllı telefon yakında küresel pazarlarda piyasaya sürülebilir. Rapor, Çinli teknoloji devinin yeni Redmi telefonlarını dünyanın diğer bölgelerinde piyasaya sürmeden önce Avrupa pazarlarında piyasaya sürebileceği söyleniyor. Bu son gelişmeler telefon piyasasının hayli karışacağını gösteriyor.

Apple’ın Eylül ayında çıkardığı iPhone 13 serisi ve çıkacak olan Samsung’un S22 serisi telefonları çok güçlü telefonlar ile karşı karşıya kalacak. Halihazırda Xioami’nin mevcut telefonları ile bu iki firmaya kafa tuttuğunu düşündüğümüzde ilerisi için firmanın telefon sektöründe zirveye oturabilir.

Redmi Note 11 Pro ve Note 11 Pro

Her iki modelin de Çin modelleriyle aynı model numarasına ve teknik özelliklere sahip olması bekleniyor. Benzer şekilde Note 11 Pro ve Note 11 Pro+ da sırasıyla 21091116I ve 21091116UI model numaralarıyla IMEI veritabanında ve BIS’de görüldü . Önceki bir rapora göre, Xiaomi’nin bu akıllı telefonları Hindistan’da yeniden markalı Xiaomi 11i ve Xiaomi 11i HyperCharge olarak piyasaya sürmesi bekleniyor.

Öte yandan, Not 11T 5G serisi Kasım 30. Hemen dün bölgede başlatılması için ayarlanır, biz de Hint telekom operatörü ile ortaklık şirketi bildirmişti onun yakındaki Note 11T 5G için 5G denemeleri için Reliance Jio , hangi 7 5G bandını destekleyecek.

Huawei önümüzdeki ay yeni ürünlerini tanıtacak