Redmi 14C Çıkışı Öncesi Tüm Detaylarıyla Görüldü

Redmi 14C 2

Bu hafta resmi olarak tanıtılacak olan Redmi 14C, çıkışına günler kala tüm detaylarıyla görüldü; Telefonun görselleri ve teknik özellikleri sızdırıldı.

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, bütçe dostu telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Şirket bir süredir gündemde olan Redmi 14C’yi de önümüzdeki günlerde piyasaya sürecek. 31 Ağustos’ta Vietnam’da resmi olarak tanıtılması beklenen telefon, lansmanına günler kala tüm detaylarıyla görüldü. Telefonun tasarımını net bir şekilde gözler önüne seren yeni görselleri sızdırılırken, teknik özelliklerine dair merak edilen detaylar da ortaya çıktı.

Vietnam’lı bir telefon satıcısının erkenden yayın aldığı satış sayfası sayesinde ortaya çıkan bu görseller, Redmi 14C’nin öncülünden çok daha farklı bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Telefona dair dikkat çeken ilk detay, yuvarlık arka kamera yuvası oluyor. Öte yandan telefonun mavi versiyonundaki neredeyse çift renkli arka panel de dikkat çekiyor.

Redmi 14C 3

Arka kamera tasarımı dört kameralı bir telefonu andırıyor olsa da Redmi 14C aslında çift arka kameraya sahip. Telefonun 50 megapiksellik ana lensine bir derinlik sensörü eşlik ediyor. Diğer iki halkadan biri LED ışığı, diğeri ise tamamen dekoratif.

Realme 14C, 6.88 inçlik LCD bir ekrana sahip. HD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 90 Hz. Telefonda 5160 mAh’lık bir batarya bulunuyor. Bu bataryanın şarj hızı ise 18W. Telefonun parmak izi sensörü yan tarafında bulunuyor.

Telefonun yonga seti henüz netlik kazanmadı ama daha önce gelen bilgiler yonga setinin Helio G91 Ultra olabileceğini gösteriyor. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 4 ya da 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor.

Katlanabilir iPhone Ertelendikçe Erteleniyor