Redmi 13 4G Görselleri Sızdırıldı

Redmi 13 4G

Birkaç gün önce gelen bir sızıntıyla ortaya çıkan Redmi 13 4G, yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Bu kez de telefonun ilk görselleri sızdırıldı.

Hatırlayacağınız üzere birkaç gün önce Redmi 13 4G, önemli bir sızıntıyla gündeme taşındı. Bu sızıntıyla birlikte telefonun teknik özelliklerine dair ilk detaylar ortaya çıkarken, telefonun fiyatı da netlik kazandı. Bu sızıntıdan sadece birkaç gün sonra Redmi 13 yeniden teknoloji dünyasının gündeminde. Bu yeni sızıntının merkezinde ise telefonun tasarımını gözler önüne seren ilk görselleri var.

Redmi 13 4G, adından da anlaşılacağı üzere, geçtiğimiz yılın ağustos ayında çıkan ve kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanan Redmi 12 4G’nin halefi olacak. Telefonun çıkış tarihi henüz netlik kazanmamış olsa da son dönemde sızıntıların sıklaşması, telefonun çıkışına iyiden iyiye yaklaştığımızı gösteriyor.

Redmi 13 4G 3

En üstteki görselde de görebileceğiniz üzere Redmi 13 dört farklı renk seçeneğiyle geliyor. Bu dört seçenek Gece Yarısı Siyahı, Okyanus Mavisi, İnci Pembesi ve Sarı olacak. Telefonun ekranın oldukça düz bir tasarıma sahip olduğu görülüyor. Arka tarafta ise alt alta yerleştirilmiş çift arka kamera ile onlara eşlik eden LED ışığı yer alıyor. Bu hafta başında sızdırılan bilgilere göre bu çift arka kameranın ana lensi 108 megapiksel olacak ki bu fiyatta bir telefon için bu oldukça iddialı.

Redmi 13 4G 2

Telefonun MediaTek’in Helio G91 Ultra yonga setini kullanacağı söyleniyor. Gelen bilgilere göre telefonda bu yonga setine tercihe göre 6 ya da 8 GB RAM ile 128 ya da 256 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Telefonun ekranı ise 6.79 inç olacak. Telefonun 6 GB versiyonu 199 dolara, 8 GB versiyonu ise 229 dolara satılacak.

Call Of Duty: Black Ops 6 Resmen Duyuruldu