Vivo S19 ve S19 Pro Tüm Detaylarıyla Görüldü

vivo S19 Pro

30 Mayıs’ta resmi olarak tanıtılacak olan vivo S19 Pro, çıkışına günler kala tüm detaylarıyla görüldü. Telefonun hem özellikleri hem görselleri sızdırıldı.

Son günlerde X ve Y serilerine yeni modeller ekleyen Çinli telefon üreticisi vivo, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak, 30 Mayıs’ta da vivo S serisinin yeni üyelerini görücüye çıkaracağını duyurdu. Böylece vivo S19 ve S19 Pro’nun çıkış tarihleri netlik kazanmış oldu. Biz bu lansman etkinliği için beklerken, telefonlara dair sızıntılar da üst üste gelmeye devam ediyor. Daha birkaç gün önce TENAA’dan sertifika alırken görülen bu iki telefon, dün yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Bu son sızıntıyla birlikte her iki telefon da artık tüm detaylarıyla görüldü diyebiliriz. Çünkü her iki telefonun da hem görselleri hem de teknik özellikleri sızdırıldı.

Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler, vivo S19 Pro’nun büyük ihtimalle Dimensity 9200+ yonga setinden güç alacağını göstermişti. Dün gelen sızıntıyla birlikte bu bilgi doğrulanmış oldu. Pro modeli gerçekten de Dimensity 9200+ yonga setini kullanıyor. Standart modelin yonga seti ise Snapdragon 7 Gen 3.

vivo s19 pro 2 1

vivo S19, 6.78 inçlik OLED bir ekrana sahip. Bu ekranın çözünürlüğü ise 1.5K. Aslında Pro modeli de aynı özelliklere sahip ama standart modelin aksine o kıvrımlı bir ekran kullanıyor. Standart modelde 6000 mAh’lık bir batarya var. Pro modelinde ise onun yerini 5500 mAh’lık bir batarya alıyor. Her iki bataryanın da şarj hızı 80.

Telefonların kamera özelliklerini ise zaten doğrudan vivo paylaşmıştı. S19 serisinin arka kamerasının ana lensi 50 megapiksellik Sony IMX921 sensörü kullanacak. Ona 50 megapiksellik telefoto kamera eşlik edecek. Sony IMX816 sensörü kullanan bu telefoto kamerada 50x dijital zoom özelliği bulunuyor. Son olarak selfie kamerasının da 50 megapiksellik bir lens kullanacağı açıklandı.

Öte yandan şu ana kadar sızdırılan görseller, vivo S19 ve S19 Pro’nun vivo S serisindeki diğer modellerden farklı bir arka kamera tasarımına sahip olacağını gösteriyor.

Call Of Duty: Black Ops 6 Resmen Duyuruldu