Reddit, finans dünyasına hızlı giriş yaptı!

Reddit, finans dünyasına hızlı giriş yaptı!

Reddit dünya genelinde çok fazla kullanılan bir platform ve şimdi finans dünyasına hızlı bir giriş yaptılar. İşte tüm detaylar.

Platform bugün platformda en çok katkıda bulunanlara altın için ödeme yapmaya başlayacağını duyurdu. Platformun yeni Katılımcı Programı, belirli gereksinimleri karşılayan redditçilerin, ödüllü içerikleri için gerçek para almasına olanak tanıyor. Şirket ayrıca Reddit Coin’leri (ve ilgili tüm ödülleri) tamamen altın lehine değiştirecek. Son dönemlerde sosyal medya platformları arasında çok ciddi bir rekabet söz konusu denebilir. Bu kapsamda platformlar bünyelerine daha fazla kullanıcı çekmek için daha fazla para kazandıran özellik de sunuyor.

Reddit, finans dünyasına hızlı giriş yaptı!

Katılımcı Programı, uygun bir konumda (başlangıçta yalnızca ABD’de) yaşayan, 18 yaş ve üzeri reddit kullanıcılarına, “iyi durumda” bir hesaba sahip olan ve karma minimumlarını karşılayan reddit kullanıcılarına açık. Platform, son 12 ayda 100 ila 4.999 karma alan ve en az 10 altına sahip olanlara “standart katılımcı” statüsü verecek. Bunun ötesinde, “en çok katkıda bulunanlar” önceki 12 aydan itibaren en az 10 altına ve 5.000’den fazla karmaya ihtiyaç duyacak. Bu eşiklerin altına düşen platform kullanıcıları, hedeflere ulaşana kadar gerçek dünyadaki ödemelerden yararlanamayacak.

Profil menünüzden program sayfasına giderek uygunluğunuzu kontrol edebilirsiniz. Katılabiliyorsanız, “Kazanmaya Başlamak için Doğrulayın” düğmesi tıklanılabilir halde olacak.

Platform ayrıca altına yapılan yeni vurguya uyum sağlamak için bazı arayüz değişiklikleri yaptı. Yaldızlı gönderiler ve yorumlar artık standart olanın yerine altın renkli bir olumlu oy simgesi gösterecek.

Team Peugeot Totalenergies’in resmi pilotu Stoffel Vandoorne oldu!