Daha uzun yaşamanın sırrı: Genç bir eş!

Daha uzun yaşamanın sırrı: Genç bir eş!

Daha uzun yaşamanın sırrı açıklandı. Buna göre genç bir eşle birlikte olanlar daha uzun yaşayabilecek. İşte tüm detaylar.

Sir Michael Caine, uzun bir yaşam sürmenin üç “sırrını” paylaştı. 90 yaşındaki oyuncu bundan sonra drama filmi The Great Escaper’da merhum Glenda Jackson’la birlikte görülebilecek. Filmde Caine, Fransa’daki D-Day kutlamalarına katılmak için Britanya’daki bakım evinden kaçan 2. Dünya Savaşı gazisini canlandırıyor. Daily Mail’e filmin tanıtımını yapan bir röportajda Caine’e uzun bir yaşamın anahtarının ne olduğu soruldu. Daha uzun yaşam için “Daha genç eşler, atıştırmalık yok ve her zaman spor yakın” dedi. “Ayrıca düşmemeye dikkat etmelisin” diye de ekledi. Caine, 1973’ten beri eski aktör ve manken Shakira Caine (eski adıyla Shakira Baksh) ile evli. Kendisi 76 yaşında ve Caine’den 14 yaş küçük.


Daha uzun yaşamanın sırrı: Genç bir eş!

Röportajın başka bir yerinde Caine, ulusal hizmetten mahremiyet koordinatörlerine kadar her şey hakkındaki düşüncelerini aktardı. Oyuncu, gençler için zorunlu askerlik hizmetinin yeniden getirilmesi gerektiğini düşündüğünü söyledi. Caine, askerlik hizmetini kendisi tamamladı, II. Dünya Savaşı’nın ardından Batı Almanya’nın Iserlohn kentinde görev yaptı ve Kore’deki eylemlere katıldı. “Her gencin bunu yapması gerektiğini düşünüyorum” dedi. “Bu seni gerçekten erkek yapıyor” ifadelerini kullandı. Genç eş bulma konusu kadınlar için de aynı şekilde geçerli olacak mı sorusu ile akıllara takıldı. Genelde genç eş diyince ilk akla gelen bir erkeğin genç bir kadınla evlenmesi oluyor.

Team Peugeot Totalenergies’in resmi pilotu Stoffel Vandoorne oldu!