TurkNet erişim sorunu yine kafaları karıştırdı: belirsizlik devam ediyor!

TurkNet erişim problemleri

Yıl içerisinde defalarca ortaya çıkan TurkNet erişim sorunu yine yaşandı. Ancak bu sefer diğerlerine göre biraz daha uzun sürdü. Hadi gelin detaylara birlikte göz atalım.

Türkiye’nin en büyük taahhütsüz internet sağlayıcılarından bir tanesi olan TurkNet, erişim sorunu ile boğuşuyor. Şirketin daha önce de bu tür erişim problemleri yaşattığı bilindiği için normal karşılanmaya başlandı. Fakat özellikle de en son yaşanan kesinti biraz uzun sürdü. Bizdeki en önemli ikinci haber kaynağı olan sosyal medya platformlarında da konuyla ilgili net bir açıklama bulunamadı.

TurkNet kullanıcıları mağduriyet yaşıyor

Türkiye’nin en büyük internet platformlarından bir tanesi olarak bilinen TurkNet, önceden sadece bir saatlik kesinti yaşatıyordu. Şimdi ise bazı kesintiler neredeyse iki gün devam ediyor. Bu durum şirketin abone kaybetmesine neden olabilir.

TurkNet erişim sorunu

Türkiye’deki diğer operatörler olan Türk Telekom gibi şirketler ise, yine benzer problemler yaşıyor. Özellikle de doğal afet gibi durumlarda operatörlerin neredeyse hiçbirisi kullanıcılara hizmet veremiyor. Altyapının bu kadar problemlerle dolu olması kullanıcıların güvenini bir ölçüde sarsıyor. İnternet sağlayıcısı olan bu şirketin yarattığı problem sadece kesinti olmadı. Aynı zamanda firmanın uygulaması da çalışmıyor.

İyi kötü çirkin öksüz kaldı. Western müziklerinin babası Ennio Morricone hayatını kaybetti

Kullanıcıların bazıları internet hizmetinin olmaması ve uygulamanın açılmaması gibi nedenlerden dolayı destek hattını aradı. Fakat ellerine hiçbir şey geçmedi. Sonuç olarak internet, uygulama ve müşteri destek hattı tamamen kapalı durumda. Firmanın yetkilileri tarafından kısa bir süre içerisinde açıklama yapılması bekleniyor. Ancak problem biraz daha uzayabilir. Sizce TurkNet internet kesintileri neyden kaynaklanıyor? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.