Reddit, +18 içerik ile doldu!

Reddit, finans dünyasına hızlı giriş yaptı!

Reddit son dönemlerde bir çok sorun yaşadı ve şirket şimdi +18 içeriklerle doldu. İşte tüm detaylar.

Web sitesinin API değişikliklerine karşı çıkmak için karartılan alt dizinlerin çoğu artık canlı ve aktifken, bazı moderatörlerin platformdaki değişiklikleri protesto etme işi bitmedi. The Verge’in bildirdiği gibi, tarihsel olarak pornoyu yasaklayan birkaç popüler alt dizin, kullanıcıların NSFW veya İş İçin Güvenli Değil içeriği yayınlamasına izin vermeye başladı. Bu topluluklar şimdi platformda pek de hoş olmayan içerikler yayınlamaya devam ediyorlar.

Reddit, +18 içerik ile doldu!

Örneğin, r/TIHI’nin durumunda, sabitlenmiş bir gönderi, alt dizinin aşırı NSFW içeriğini yasaklayan bir kuralı kaldırdığını ve ABD yasalarına göre yasal oldukları sürece artık onları kabul edeceğini söylüyor. r/intertainingasfuck’taki benzer bir gönderi, bir gönderinin NSFW olup olmadığını etiketlemek ve reşit olmayanlarla cinsel içeriği yasaklamak da dahil olmak üzere daha küçük ve daha az kısıtlayıcı bir dizi yeni kural listeliyor.

Moderatörler, alt dizinlerinin iş için güvenli olmadığı düşünülen gönderilerle doldurulmasına izin vererek, Reddit’in bunlardan para kazanamayacağından emin oldular. NSFW alt dizinleri yıllardır reklam hedefleme için uygun değil ve web sitesi de yetişkinlere yönelik ürünlerin reklamlarına izin vermiyor. Reddit’in duruma yanıtı hızlı oldu – yöneticilerin kendilerini NSFW olarak etiketleyen topluluklar için tüm moderatör ekipleri kaldırdığı bildirildi. Şirket son dönemlerde soru üstüne sorun yaşadı ancak yakında hepsi çözülecek.

Elon Musk Neuralink deneyleri hakkında açıklama yaptı