Red Dead Redemption 2 kaç GB yer kaplayacak?

Red Dead Redemption 2

Rockstar Games’in merakla beklenen oyunu Red Dead Redemption 2 için bugün yeni bir haber geldi. PlayStation 4 ve Xbox One sahipleri için sunulacak olan Red Dead Redemption 2’nin kaç GB yer kaplayacağı sızdı.

Serinin diğer oyunları gibi sadece konsollara özel olarak geliştirilecek olan Red Dead Redemption 2, PlayStation 4 ve Xbox One sattıracak bir oyun olarak gösteriliyor. GTA V’deki yaşayan şehir kavramını üst seviyelere çıkaran RDR 2’de; yemek yemezseniz zayıflıyor, üzerinizdeki kanları temizlemezseniz kıyafetinizde kan kuruyor, silahınız tutaklılık yapabiliyor ve buna benzer birçok gerçekçi öge yer alıyor.

Xbox One için klavye ve mouse desteği duyuruldu!

26 Ekim 2018 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek olan RDR 2 hem dijital hem de kutulu olarak satışa sunulacak. Şu sıralar PlayStation Türkiye’nin fiyatını arttırmadığı oyun 299 TL‘den ön siparişe açılmış durumda. Ancak PlayStation Türkiye oyunun çıkmasını fırsata çevirip, oyunun fiyatını 459 TL‘ye çıkaracak. Ancak oyunu dijital almak bugün gelen haberler ile pek mantıklı görünmüyor.

Red Dead Redemption 2 kaç GB yer kaplayacak?

RDR 2’nin PlayStation 4 Pro Bundle’ında ortaya çıkan bilgiye göre oyunun kapladığı alan tam 105 GB olacak. Daha bu Update yani güncelleme olmamış hali. Eğer RDR 2 oynamak istiyorsanız, konsolunuzda rahat 150 GB boş alan olması gerekiyor.

Red Dead Redemption 2

Açık dünya oyun olacak olan RDR 2, tartışmasız 2018’in en iyi oyunu olacak. Umarım oyun dünyası Spider-Man‘e (Örümcek Adam) gösterdiği ilgiyi adam gibi oyun olan RDR 2’ye de gösterir de Rockstar emeklerinin karşılığını alır.