Red Dead Redemption 2 için nefes kesen oynanış videosu

rdr 2

Rockstar Games tarafından geliştirilen Red Dead Redemption 2 için merakla beklenen yeni oynanış videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

GTA serisinin yaratıcısı olan Rockstar Games tarafından geliştirilen Red Dead Redemption 2 yakında raflardaki yerini almış olacak. İlk etapta PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulacak olan RDR 2’nin PC için çıkıp çıkmayacağı hala netlik kazanmış değil.

Red Dead Redemption 2 için yeni video

Rockstar, kısa süre önce Red Dead Redemption 2 için ilk oynanış videosunu paylaşmış ve oyun severleri heyecanlandırmıştı. Geçtiğimiz gün oyun için yeni bir video daha paylaşıldı.

Paylaşılan yeni videoda RDR 2’de yapabileceğimiz aktiviteler ön plana çıkartılmış. Hiç şüphesiz bu aktiviteler içerisinde en çok dikkat çeken şey planlayıp, yapacağımız soygunlar.

GTA 5’i oynayanların da bildiği üzere, yapımda soygunu birkaç farklı yoldan gerçekleştirmemizi sağlayan etkenler vardı. Rockstar GTA 5’teki bu sistemi RDR 2’ye aktaracak gibi görünüyor. Yani bir soygun planlarken önümüzde birden fazla seçenek olacak.

Oyunla gelecek olan bir diğer yenilik ise FPS modu. Rockstar GTA 5 için FPS modunu oyundan sonra gelen bir güncelleme ile kullanıma sunmuştu. RDR 2’de ise FPS modu oyunun çıkışında kullanılabilir olacak. RDR 2’nin FPS olarak nasıl görüneceği de videoda gözler önüne serilmiş.

Sonuç olarak yayınlanan videonun, oyun severleri bir kez daha heyecanlandırdığını söylemek yanlış olmaz.

Dip not olarak hatırlatalım. Red Dead Redemption 2, PS4 ve Xbox One için 26 Ekim’de satışa sunulacak.

Bu hafta çıkacak oyunlar