YouTube’dan iPhone Xs desteği!

iPhone için YouTube 1

YouTube, yayınladığı güncelleme ile iPhone Xs ve iPhone Xs Max desteğini kullanıcılarına sundu. Bu güncelleme ile iPhone Xs modellerinde HDR özelliği artık kullanılabiliyor.

YouTube 2016 yılında High Dynamic Range yani HDR desteğini TV’lere getirmişti. 2018 başında ise başta iPhone X, Google Pixel, Galaxy S8 ve LG V30 olmak üzere HDR ekranlı telefonlara HDR desteğini veren YouTube, bugün yeni bir güncelleme daha yayınladı.

YouTube HDR desteği ile güncellendi!

Video içerik devinin yayınladığı güncelleme ile HDR ekrana sahip iPhone Xs ve iPhone Xs Max modellerinde artık HDR videolar izlenebiliyor. HDR özelliğini kullanabilmek için uygulamanın 13.37 sürümünü App Store’dan yüklemeniz yeterli olacaktır.

iPhone Xs Max ne kadar dayanıklı? İşte eziyet tadında dayanıklılık testi!

HDR videoları izlemek için ise HDR videoları açtığınızda Ayarlar bölümünden 1440P HDR veya 1080P HDR seçeneğini aktif etmeniz gerekiyor. Dünyanın en iyi mobil ekranına sahip olan iPhone Xs Max’te HDR video izlemek çok keyifli olacak gibi görünüyor.

Google Pixel 3’ün Wireless şarj matı sızdı!

HDR video bulmakta zorlanıyorsanız, The HDR Channel kanalını takip edebilirsiniz. Bu kanaldaki videoları HDR destekli ekranda tam verimli bir şekilde izleyebileceğinizi belirtelim.

YouTube