İşte karşınızda üç kameralı LG V40 ThinQ!

LG V40 ThinQ

LG’nin önümüzdeki aylarda tanıtacağı 3 kameralı LG V40 ThinQ modeli bugün komple sızdı. LG V40 ThinQ özellikleri ve tasarımına dair her şey haberimizde yer alıyor.

LG, 4 Ekim 2018 tarihinde yeni amiral gemisi V40 ThinQ modeli ile karşımıza çıkacak. LG G7 ThinQ modelinde LCD ekran tercih eden LG, V40 ThinQ ile OLED’e geri dönecek gibi görünüyor. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 845 yonga seti ve 6 GB RAM‘den alacak olan V40 ThinQ, bugün son tasarımı ile karşımıza çıktı.

LG V40 ThinQ nasıl olacak?

Sızıntı devi Evan Blass namı diğer @evleaks, bugün V40 ThinQ’in son halini bizlere gösterdi. 3 arka kamera kurulumu ile gelecek olan telefonda 128 GB depolama birimi ve 3.300 mAh kapasiteli batarya yer alacak.

Samsung Galaxy P30 ve P30+ yolda!

Telefon arkasındaki üç kameranın henüz kaç Megapiksel çözünürlüğünde olacağı bilinmiyor. Telefonun orta bölümüne konumlandırılacak olan bu üç kameranın birinin monokrom olacağı söyleniyor. Telefonun arkasında ise parmak izi okuyucusu yer alacak.

LG V40 ThinQ

Çentiksiz Full Vision tasarım ile gelecek olan V40 ThinQ, fark yaratmak istiyorsa, parmak izi okuyucusunu ekrana entegre etmesi gerekiyor. Aksi durumda bu telefon da LG G7 ThinQ‘in kaderini yaşayabilir. Son olarak V40 ThinQ modelinde diğer modellerde olduğu gibi yüksek çözünürlüklü müzik desteğinin olacağını belirtelim.