Red Dead Redemption 2 PC sürümü ne zaman çıkacak?

Red Dead Redemption PC

Red Dead Redemption 2 PC sürümü için bugün sevindiren bir sızıntı geldi. Görünüşe göre Red Dead Redemption 2 PC sürümü yakında çıkabilir.

Rockstar Games’in uzun zamandır beklenen oyunu Red Dead Redemption 2 geçtiğimiz yılın sonlarına doğru PlayStation 4 ve Xbox One platformlarındaki yerini almıştı. GTA V’te olduğu gibi Rockstar Games, RDR 2’yi de önce konsola sunmuş ancak PC sürümü için bir açıklama yapmamıştı.

PS4 için God of War teması ve avatarı yayınlandı!

Serinin ilk oyunu olan RDR’nin de PlayStation 3 ve Xbox 360’a özel olması ve PC’ye gelmemesi, RDR 2’nin PC sürümü için olan umutları azaltmıştı. Ancak bugün Rockstar Games cephesinden ilginç bir sızıntı geldi!

Red Dead Redemption 2’nin PC sürümü geliyor!

Rockstar Games çalışanı olan Nan Ma, LinkedIn profilinde görevini RDR 2’nin PS4, Xbox One ve PC sürümleri üzerinde çalışıyor olarak güncelledi. Bu güncellemenin bilerek mi yoksa yanlışlıkla mı yapıldığı henüz bilinmiyor.

Bir ara RDR 2’nin PC’ye geleceği ancak Epic Games Store’a özel olacağı söylenmişti. Ancak bu söylenti kısa süre sonra yalanlanmıştı. Bakalım Rockstar Games bu sızıntı için bir açıkalama yapacak mı?

Red Dead Redemption PC