realme 125W hızlı şarj özelliğini tanıttı! Hızlı şarj seviye atlıyor!

realme 125W hızlı şarj

OPPO ve Vivo’dan sonra diğer Çinli firma realme 125W hızlı şarj özelliğini tanıttı. Sadece 3 dakikada yüzde 33’lük dolum artık mümkün.

Hızlı şarj özelliği Android cephesinde seviye atlamaya devam ediyor. Önce Vivo sonra OPPO derken, bugün de realme 125W hızlı şarj özelliğini duyurdu. 4.000 mAh kapasiteli bataryayı 3 dakika içerisinde yüzde 33‘e 20 dakika içerisinde ise yüzde 100 doldurabilen bu teknoloji, rakiplerine göre daha yavaş ama daha güvenli görünüyor.

OPPO yeni nesil Hızlı Şarj teknolojilerini tanıttı

realme’nin iddiasına göre bu hızlı şarj özelliğini kullanırken çok katmanlı koruma devreye giriyor ve telefonun sıcaklığı 40 derecenin altında tutuluyor. Bu sayede hem telefonun yıpranması hem de bataryanın kısa sürede eskimesi gibi handikaplar ortadan kaldırılıyor diyebiliriz.

realme 125W hızlı şarj

Konuyla ilgili açıklama yapan realme; “realme olarak teknoloji alanında lider olmak istiyoruz. bu yüzden 125W UltraDART hızlı şarj teknolojisiyle birlikte 5G akıllı telefonların seri üretimine geçeceğiz. Çığır açan hızlı şarj çözümümüzü, değerli realme hayranlarına mümkün olan en kısa sürede sunacağız. Güçlü bir gençlik odaklı odağa sahip olan realme, her adımda öne çıkan ve bir kıyaslama deneyimi yaratan öncü ürünlere kendini adadı. 125W UltraDART hızlı şarj teknolojisinin tanıtımı, yüksek kapasiteli pillerin şarj süresini önemli ölçüde azaltacak. Ayrıca 5G akıllı telefonların uzun pil ömrünü garanti ederek realme 5G akıllı telefonların mükemmel performans göstermesini ve trend belirleyen kullanıcı deneyimleri sunmasını sağlayacaktır.” açıklamasında bulundu.

Çinli teknoloji üreticilerinin bu çığır açan teknolojilerini en erken 2021’in başında göreceğiz. İlk olarak amiral gemisi modellerinde yer alacak olan hızlı şarj özelliği ilerleyen yıllarda belki orta segmente bile gelebilir.