Red Dead Redemption PC’ye Geliyor; PSN’de Görüldü

Red Dead Redemption Xbox One’a gelecek mi

Red Dead Redemption PC’ye geliyor. Uzun süredir gündemde olan bu iddia, artık kesinleşti. Oyunun PC versiyonu PlayStation Network’te görüldü.

GTA serisi ile oyun dünyasına damga vuran Rockstar Games stüdyosunun oyun dünyasına kazandırdığı muhteşem işlerden biri olan Red Dead Redemption, 2010 yılında çıkmış ve kendi döneminin en iyi oyunlarından biri olarak uzun süre konuşulmuştu. Red Dead Redemption’ın 2018 yılında gelen devam oyunu ise çıtayı daha da yükseltti ve tüm zamanların en iyi oyunları arasında yerini aldı.

Red Dead Redemption oyunları böylesine başarılı olunca, bu oyunlar yıllar içinde farklı platformlara da geldi. Bildiğiniz gibi ilk RDR oyununun PlayStation 4 versiyonu geçtiğimiz yıl oyunseverlerle buluştu. En az PS4 versiyonu kadar uzun süredir gündemde olan PC versiyonu ise bir türlü çıkmadı. Ancak görünen o ki bu bekleyiş çok yakında sona erecek. Çünkü Red Dead Redemption PC’ye geliyor. Uzun süredir gündemde olan bu iddia, bu hafta artık bir söylenti olmaktan çıktı.

Red Dead Redemption PC

Red Dead Redemption’ın PC versiyonu, bu hafta PlayStation Network’te görüldü. Sony’nin resmi platformunda yer alan bir yazıda, oyunun nihayet PC’de de deneyimlenebileceğini söylüyordu. Bu yazı daha sonra kaldırıldı ama bu sırada PC versiyonu kesinleşmişti. Çünkü bu bilginin yayılması uzun sürmedi.

Red Dead Redemption PC’ye gelirken, aradan geçen 14 yılda çıkan ek içeriklerin tamamıyla birlikte gelecek. Çünkü oyunun PC versiyonunun Game of the Year versiyonuyla aynı içeriklere sahip olacağı da PSN’deki yazıda dikkat çeken bir diğer detay oldu.

PlayStation Plus’a Ağustos Ayında Gelecekler-Gidecekler Açıklandı