Realme X9 Serisi için bilgiler gelmeye başladı

realme

Realme, geçen yıl amiral gemisi benzeri özelliklere sahip X7 serisini uygun fiyata tanıtmıştı. Şimdi, X7 serisinin halefi olan yaklaşmakta olan Realme X9 yeni bilgiler gelirken ayrıca beklenenden daha erken piyasaya sürülme ihtimali var.

RMX3361 model numarasına sahip bir akıllı telefon, TENAA ve Çin’in 3C programında görüldü. Serinin yaklaşmakta olan Realme X9 akıllı telefonu olduğu söyleniyor. Belgeler, cihazın 6.43 inçlik bir ekranla piyasaya çıkacağını ortaya koyuyor. Cihazın ince çerçeveli AMOLED panel olması bekleniyor.

İçeride, akıllı telefonun bir tür hızlı şarj teknolojisi ile 4.200mAh pil hücresine sahip olduğu söyleniyor. Liste, telefonun boyutlarının 159.2 x 73.5 x 8.0mm olduğunu ortaya koyuyor.

Realme X9 Serisi için bilgiler gelmeye başladı

Seriden RMX3381 model numarasına sahip Realme X9 Pro adlı başka bir cihaz, Rusya’nın EEC sertifikasına ulaştı ve önemli özellikleri ortaya çıkardı.

Realme X9 Pro, 6.55 inçlik kavisli bir ekrana sahip olacak. Yüksek yenileme hızına sahip bir Super AMOLED panel olması bekleniyor. Optik açısından, akıllı telefon 50MP Sony IMX766 birincil lens, 16MP IMX481 ultra geniş sensör ve son olarak 2MP Siyah Beyaz sensöre sahip olacak.

Kaputun altında, 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama ile eşleştirilmiş Qualcomm Snapdragon 870 yonga seti tarafından desteklenmesi bekleniyor. Akıllı telefonun biraz daha büyük 4.500mAh bataryaya sahip olması bekleniyor. 65W SuperVOOC 2.0 hızlı şarj teknolojisini desteklemesi bekleniyor. Tüm bu özellikler ile beraber tanıtım tarihi henüz net değil, ancak bu ay içerisinde lansman tarihi belli olabilir.

Xiaomi yeni hızlı kablosuz şarj teknolojisi patentini aldı