Realme şimdi de tablet işine giriyor! işte realme Pad

Realme dizüstü bilgisayar geliyor! 2021'in 3. çeyreğinde piyasaya sürülecek

Uzun süredir mobil sektörde boy gösteren realme şimdi de tablet işine giriyor! İşte realme Pad ile ilgili detaylar.

Çin’in en genç akıllı telefon üreticilerinden biri olan realme uzun bir süredir mobil pazarda boy gösteriyor. Genelde ürettiği fiyat performans modelleriyle dikkatleri üzerine çeken Çinli üretici, bir süre önce ülkemizde de resmi olarak hizmet vermeye başlamıştı.

Genel anlamda pek çok modelini Türkiye’de de satışa sunan realme tablet sektörüne adım atmak için kolları sıvadı. Malum son dönemde pandemi şartlarından ötürü tablet satışlarında önemli bir artış yaşanmıştı.

Realme şimdi de tablet işine giriyor! işte realme Pad

Bu artış bir anlamda tablet sektörüne olan ilgiyi de arttırmış oldu. Peki önümüzdeki süreçte yeni tabletler gelmeye devam edecek mi? Bu soruya içtenlikle evet cevabını verebiliriz. Çünkü Çinli üreticiler de tablet pazarına ağırlık vermeye başladılar.

Bu üreticilerden birisi de realme. Çinli üretici bugün yaptığı açıklamada önümüzdeki süreçte realme Pad isimli bir tablet çıkaracağını açıkladı.

Şimdilik tabletin nasıl bir teknik özellik tablosuna sahip olacağını bilmiyoruz. Fakat işin başında realme olduğu için uygun fiyatlı, giriş – orta segment kalibresinde bir tabletin gelmesi bizleri şaşırtmayacaktır.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Realme yeni dönemde tablet haricinde diz üstü bilgisayarlar da üretecek. Aynı şekilde bunlar hakkında da şimdilik bir bilgi yok.

Mobil oyun sektörü güvenlik açıklarıyla dolu: Hiçbir oyuncu güvende değil