Realme popüler serisi için fişi çekme kararı aldı

realme

Çinli teknoloji devi Realme, akıllı telefon dünyasının en beğenilen tasarımlarından birine sahip olan bir serisini sonlandırma kararı alarak herkesi şaşırttı.

Realme popüler serisi için fişi çekme kararı aldı. Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden biri olan Realme, ürün hattını büyük ölçüde yeniden yapılandırma kararı aldı. Bu değişikliğin bir parçası olarak, benzersiz tasarımları ile kullanıcılar arasında popülerlik kazanan “Master Explorer Edition” akıllı telefonlar artık üretilemeyecek. Realme GT2 Master Explorer Edition, bu seriden çıkan son model olacak.

Realme C55

Realme Çin Bölgesi Başkan Yardımcısı Xu Qi, şirketin ürün yelpazesindeki basitleştirme ihtiyacına işaret ederek bu kararı Weibo’da açıkladı. Ayrıca açıklamasında Xu Qi, “Explorer” serisini seven kullanıcılar için yeni bir seriye de işaret etti.

Daha önce Realme’nin ürün yelpazesi Neo, Numeric, GT, Q, V ve X gibi birçok seriden oluşuyordu. Ancak bu serilerin bazıları fiyatlandırma açısından örtüşüyordu ve bu durum kullanıcılarda karışıklık yaratıyordu. Bu, yeniden yapılandırmanın ana nedenlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Realme 10 Pro 1 1

Realme popüler serisi için fişi çekme kararı aldı

“Master Explorer Edition” serisine ait olan Realme GT Master Explorer Edition ve Realme GT2 Master Explorer Edition gibi akıllı telefonlar, seyahat çantaları ve sert kılıf arka kapakları gibi görsel olarak etkileyici tasarımlarıyla biliniyordu.

Realme’nin “Master Explorer Edition” serisini durdurma kararı, benzersiz tasarımları seven marka hayranları için bir sürpriz olabilir. Ancak şirketin ürün yelpazesini basitleştirme kararı, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve ürün yelpazesini sadeleştirmek adına atılan bir adımdır.

Realme 10 Pro+

Realme, “Master Explorer Edition” akıllı telefonlarının yerini alacak olan yeni seri hakkında detaylar vermedi. Bu serinin kullanıcılara neler sunacağı, hangi yeni özellikler ve tasarımlarla geleceği henüz bilinmiyor. Bununla birlikte, Realme’nin ürün yelpazesini basitleştirme kararı, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayan yüksek kaliteli ürünler sunmak için odaklanmalarını sağlayacak olumlu bir adım olarak görülüyor. Realme popüler serisi için fişi çekme kararı aldı.

Blizzard, Diablo 4 Deluxe ve Ultimate sipariş edenlere torpil geçecek