God of War Ragnarök dikkat çekici güncellemeler sunuyor

God of War Ragnarök dikkat çekici güncellemeler sunuyor

Oyun severleri sevindirecek bir olay gündeme geldi. God of War Ragnarök dikkat çekici güncellemeler duyurdu. İşte tüm detaylar.

Sony’nin son derece başarılı God of War Ragnarök’ü, oyunseverlere basit bir deneyimden çok daha fazlasını sunmak için oldukça önemli bir yükseltme aldı. Yeni güncellemeler ile geçen yılın PS4 ve PS5 oyunundan daha fazlası dahil olacak. Oyunu bitirdiğinizde bir kilit açılarak çok daha farklı evrenlere geçiş sağlanacak. Bu durumda, tüm ekipmanınız, silahlarınız ve becerileriniz de yeni maceraya aktarılacak.

God of War Ragnarök dikkat çekici güncellemeler sunuyor

Değişiklikler, benzersiz oyun performansı elde etmenizi sağlayacak. Eklemeler arasında zırh, büyü ve büyü hasarınızı artıracak elementler mevcut. Ancak gelen hasar için sizi daha fazla risk altına sokabilecek bir deneyim sunan güncellemeler oyunda heyecanı da artıracak. Spartan Armor, adından da anlaşılacağı gibi, tüm heyecanlı bir deneyim sunarak oyunculara daha az daha şansı sunacak. Bu da deneyimi daha zor ama daha heyecanlı yapacak. Görünümünüzü değiştirmek istiyorsanız, önceden var olan zırh türleri için pek çok yeni özelleştirme seçeneği de olacak. Bu yıl oyunseverler için oldukça heyecanlı gelişmeler gündeme geldi. Oyuncular için daha fazlasının sunulması da söz konusu olacaktır. Çoğu oyunun PC ya da PS versiyonları da eklenerek oyuncular için benzersiz bir deneyim yaratıldı denebilir. Daha fazla gelişme de yakında duyurulacak.

Jack Black: Red Dead Redemption’ı beyaz perdede görmek istiyorum