realme Smart TV 4K temel özellikleri belli oldu

441

Akıllı telefon markası realme, realme Smart TV 4K televizyonunu 31 Mayıs’ta piyasaya süreceğini açıkladı. Duyuru öncesinde, son birkaç gündür televizyon özellikleri hakkında yeni bilgiler geliyor.

Debayan Roy (@Gadgetsdata –  şirkete yakın kaynak) realmetimes 43-inç ve 50-inç iki farklı seçenek olmak üzere önümüzdeki realme Smart TV 4K iki boyutta satışa sunulacak. Daha küçük boyut, şirket tarafından Nisan ayında sızdırılmıştı.

Her iki boyut çeşidi de tam olarak aynı özelliklere sahip olacaktır. Bu televizyonlar, 1.07 milyar renkli, Dolby Vision (resmi teaser’a göre) ve 178 ° görüş açısına sahip 4K ekrana (LED arkadan aydınlatmalı LCD olmalıdır) sahip olacak.

b21

TV’ler bir MediaTek SoC tarafından desteklenecek ancak ne yazık ki RAM ve dahili depolama miktarı hakkında bilgi yok. Yazılıma gelince, önde gelen akış uygulamaları, Google Chromecast ve Google Asistan’ı desteklemesi gereken Android TV 10’u çalıştıracaklar .

Bağlantı ve bağlantı noktalarından bahsedersek, televizyonlar çift bantlı WiFi, Bluetooth 5.0, 3 x HDMI, 2 x USB, 1 x AV, tuner ve Ethernet ile gelecek. Son olarak, ses için TV’lerde Dolby Atmos (ilk tanıtıma göre) ve DTS-HD destekli 24W dörtlü stereo hoparlörler bulunacak.

realme Smart TV 4K’nın ilk olarak Hindistan’da satacağı cihazların en azından Hindisan’daki fiyatları belli oldu. Küresel pazarda da satışa sunulması beklenirken, aynı paralel fiyatta satışa sunulması bekleniyor. Yaz aylarında da diğer ülkelerde yavaş yavaş satışa çıkacağı düşünülüyor.

Mi Note 10 Lite için MIUI 12.5 güncellemesi hazır