Realme GT Neo 5 SE özellikleri ile sizi şaşırtabilir!

Realme GT Neo 3T

Hemen her gün farklı bir yönüyle gündeme gelen Realme GT Neo 5 SE, bu defa da üstün şarj kapasitesi ile adından bahsettirdi.

Realme GT Neo 5 SE özellikleri ile sizi şaşırtabilir! Realme, yüksek beklentileri olan amiral gemisi katili Realme GT Neo 5 SE‘yi bugün, yani 3 Nisan’da Çin’de piyasaya sürecek. Ve görünüşe göre, Realme markası yakında gelecek olan akıllı telefonunun batarya ömrüne güveniyor, çünkü şirketin yöneticilerinden biri tarafından paylaşılan son ipucuna göre Realme GT Neo 5 SE, kullanıcılarına 48 saat batarya ömrü sunacak.

Realme

Realme China CEO’su Chase Xu, bu hafta sosyal medyasında paylaşım yaparak, yakında piyasaya sürülecek Realme GT Neo 5 SE’nin amiral gemisi akıllı telefon piyasasında yeni bir rekora meydan okuduğunu, tam bir şarjla kesintisiz 48 saat akıllı telefon kullanımı sunabileceğini iddia etti. Chase, şirketin bunu başarmak için 3 “sihirli siyah teknoloji” geliştirdiğini belirtti.

İlk teknoloji büyük 5500mAh bataryaydı. Chase, şirketin telefona mümkün olan en büyük bataryayı takmayı ve yine de telefona hafif ve ince bir tasarım vermeyi istediğini söyledi. Mühendislerinin 5500mAh’nin her yönden en iyi denge olduğuna karar verdiklerini belirtti.

Realme GT Neo 5 Lite

Realme GT Neo 5 SE özellikleri ile sizi şaşırtabilir!

İkinci teknoloji ise şirketin önde gelen “SUPERVOOC S” güç yönetimi silikon yongasıydı. Yeni silikon, yaklaşık %100 güç verimliliği sağlıyor. Ayrıca bu ünite, 100W SUPERVOOC şarjı da mümkün kılıyor ve daha iyi şarj ısısı dağılımı ile şarj güvenliği özellikleri sunuyor.

Son teknoloji, Realme’nin yapay zeka destekli akıllı güç tasarrufu yazılımı algoritmasıydı. Yazılım algoritması kullanıcının kullanım desenine adapte oluyor ve kullanıcının gerçekleştirdiği her görevin güç verimliliğini arttırmaya yönelik. Chase, bataryanın büyük bir su deposuna benzediğini ve depodan daha uzun süre kesintisiz su sağlamak için depo musluğunu kontrol etmek gerektiğini söylüyor.

GT Neo 3

Sonuç olarak, Chase, Realme GT Neo 5 SE‘nin 5500mAh ve 100W SUPERVOOC şarjı ile daha uzun süre dayanabilen hafif bir akıllı telefon olduğunu söylüyor ve tam şarjının bir saatten kısa sürdüğünü belirtiyor. Realme GT Neo 5 SE özellikleri ile sizi şaşırtabilir!

Oyun dünyasında bir devrin sonu: E3 2023 iptal edildi