Realme GT Neo 5 Pro özellikleri ve çıkış tarihi netleşmeye başladı

Realme 11 Pro

Realme bir süre önce karşımıza GT Neo 5 modeli ile çıkmıştı. Şimdilerde ise bu cihazın daha güçlü bir versiyonu olan GT Neo 5 Pro’nun üzerine yoğunlaşmış durumda.

Realme GT Neo 5 Pro özellikleri ve çıkış tarihi netleşmeye başladı. Bu yılın başında, Realme, Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga setini taşıyan Realme GT Neo 5’i piyasaya sundu. Sonrasında ise, dünyanın ilk Snapdragon 7 Plus Gen 2 telefonu Realme GT Neo 5 SE’i piyasaya getirdi. Son aldığımız bilgilere göre, şirket Realme GT Neo 5’ten daha yetenekli bir amiral gemisi telefonu piyasaya sürme niyetinde. Bu cihazın Çin’de Realme GT Neo 5 Pro adı altında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Duyum çemberinde cihazın ana özellikleri zaten konuşulmaya başlanmıştı. Şimdi ise, duyumcu Digital Chat Station, cihazın batarya kapasitesini açıklamış gibi görünüyor. Ayrıca, duyumda cihazın iki farklı şarj seçeneğiyle çıkabileceği de belirtildi.

ffds fsd

Tanınmış Çinli duyum hesabı Digital Chat Station, son birkaç hafta içinde Realme GT Neo 5 Pro’nun özelliklerini sızdırmaktaydı. Son duyuma göre, duyumcu telefonun 2,540mAh’lik iki hücreden oluşacağını ve toplamda 5,000mAh (tipik değer) sağlayacağını belirtti. Cihazın 150W hızlı şarjı destekleyeceği de eklenmişti.

Realme 11 Pro

Realme GT Neo 5 Pro özellikleri ve çıkış tarihi netleşmeye başladı

Daha önceki duyumlarında, duyumcu GT Neo 5 Pro’nun 100W hızlı şarjı destekleyeceğini belirtmişti. Bu nedenle, telefonun Çin’de 240W ve 150W şarj seçeneklerine sahip GT Neo 5 gibi, 100W ve 150W şarj seçenekleriyle çıkabileceği öne sürülüyor. DCS’nin önceki duyumları GT Neo 5 Pro‘nun 6.74 inç OLED 1.5K 144Hz ekran, 2160Hz PWM karartma, Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti, 16 GB LPDDR5x RAM, 512 GB / 1 TB UFS 4.0 depolama ve OIS destekli 50 megapiksel Sony IMX890 ana kamera ile geleceğini de ortaya koymuştu. Telefonun bir kısmının arka tasarımının şeffaf olabileceği de duyumlarda belirtildi.

realme 11 pro 3

Çin’in MIIT onay platformunun veritabanında kısa bir süre önce ortaya çıkan RMX3820 ve RMX3823 model numaralı Realme telefonlarının, GT Neo 5 Pro’nun iki farklı şarj seçeneği olabileceği düşünülüyor. GT Neo 5 Pro’nun 2023 yılında Temmuz veya Ağustos aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Realme GT Neo 5 Pro özellikleri ve çıkış tarihi netleşmeye başladı.

Realme GT Neo 5 Pro özellikleri ve çıkış tarihi netleşmeye başladı