WhatsApp yeni özelliği ile sınıf atlıyor

WhatsApp, Snapchat ve Instagram Stories'e yanıt olarak 2017'de kullanıma sunulan Durum özelliği için bazı yeni güncellemeler getirdi. İşte detaylar.

Anlık mesajlaşma ve iletişim servisi olan WhatsApp, aldığı yeni güncellemelerle bu tanımının çok daha ötesine gitmeye başladı.

WhatsApp yeni özelliği ile sınıf atlıyor. Meta (eski adıyla Facebook) bünyesinde hizmet veren popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Windows beta sürümüne eklenen yeni bir ekran paylaşım özelliğini tanıttı. Bu özellik, beta testlerine katılanların, video görüşmeleri sırasında ekran içeriğini paylaşabilmelerini sağlar. Bu amaca hizmet eden seçeneği, video görüşme kontrol panelinden etkinleştirmeleri gereklidir.

WhatsApp Android telefonlara ekran paylaşımını getiriyor

Kullanıcılar, video görüşme sırasında tüm katılımcılara belirli bir pencereyi veya tüm ekranlarını paylaşmayı seçme hakkına sahiptirler. Mobil cihazları kullanan katılımcılar da paylaşılan ekran içeriğini görüntüleyebilirler. Ekran paylaşım özelliği, en son WhatsApp beta güncellemesini Microsoft Mağazası üzerinden indiren sınırlı sayıdaki beta testçisine sunuldu. Duyumcu hesap WABetaInfo’ya göre, bazı stabil kullanıcılar da bu güncellemeyi aldı. Dolayısıyla, eğer indirmek isterseniz, Microsoft Mağazası’ndan bu güncellemeyi takip etmeniz önerilir.

WhatsApp grup yöneticileri yeni bir yetki alıyor

WhatsApp yeni özelliği ile sınıf atlıyor

Ekran paylaşım özelliğinin yanı sıra, WhatsApp Windows beta sürümüne yeni güncellemeler eklendi. Kısa bir süre önce, uygulamanın içindeki çizim editörüne bir kırpma aracı dahil edildi. Bu araç, kullanıcıların WhatsApp arayüzü içinde görüntülerini kolaylıkla kırpma imkanı sağladı ve harici düzenleme araçlarına olan ihtiyacı ortadan kaldırdı.

WhatsApp, Snapchat ve Instagram Stories'e yanıt olarak 2017'de kullanıma sunulan Durum özelliği için bazı yeni güncellemeler getirdi. İşte detaylar.

Ek olarak, WhatsApp, Android platformundaki seçilmiş beta testçilerine yeniden tasarlanmış bir emoji klavyesi sunuyor. Yeni klavye, daha geniş bir görünümle kullanıcı deneyimini geliştirdi. Kullanıcılar, klavyeyi yukarı doğru kaydırarak daha geniş bir emoji görünümüne ulaşabilirler. Yeniden tasarlanmış emoji klavyesi, geliştirilmiş kaydırma işlevselliği sağlamanın yanı sıra, GIF, çıkartma ve avatar bölümlerine erişmek için yeniden tasarlanmış sekmeler içeriyor. WhatsApp, Android beta sürümünde yeni bir yüzen eylem düğmesi tasarımı üzerinde çalışıyor ve yüksek kaliteli fotoğraf paylaşımı seçeneği de sunacak. WhatsApp yeni özelliği ile sınıf atlıyor.

Game Pass ve PS Plus düşünüldüğü kadar başarılı olmayabilir