Realme GT Master Series çıkış tarihi netleşti

Realme G1 isimli bir cihaz şirketin resmi web sitesinde görüldü

Realme’nin yeni GT Master serisi modelleri için geri sayım başladı. Realme GT Master Series çıkış tarihi nihayet netleşti. İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Akıllı telefon pazarındaki güçlü isimlerden biri olan Realme, günden güne gücünü arttırmaya devam ediyor. Çin’in en genç akıllı telefon üreticilerinden biri olan Realme bir süre önce Türkiye’de de kurumsal olarak hizmet vermeye başlamıştı.

Genel olarak global pazarda satışa sunduğu modelleri ülkemizde de satışa çıkaran Realme, yeni GT Master serisi için geri sayıma geçti.

Sızdırılan son bilgilere göre Realme GT Master Series 21 Temmuz’da resmiyet kazanacak. Yeni yeni GT Marster modellerinin önümüzdeki hafta tanıtılacağını söyleyebiliriz.

Realme GT Master Series çıkış tarihi netleşti

Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 778 yongasından güç alacak olan GT Master Series 6.43 inçlik Samsung yapımı AMOLED ekran ile gelecek. 360Hz dokunma tepkime özelliği sunan bu ekranın normal yenileme hızı ise 120Hz olacak.

Telefonun arka yüzünde 64MP’lik ana kameraya 8MP’lik ultra geniş açı ve 2MP’lik makro kamera eşlik edecek. Ön yüzde de 32MP’lik selfie kamerası bulunacak.

4300 mAh’lık bir pilden beslenecek olan telefonda 64W hızlı şarj desteği de yer alacak. Realme’nin bu modeli Türkiye’ye getirip getirmeyeceği ise şimdilik netleşmiş değil. Bu arada telefonun fiyatının da 21 Temmuz’da netleşeceğini belirtelim.

Galaxy M32 5G performans testinde ortaya çıktı