Realme Narzo N65’in Çıkış Tarihi Açıklandı

Realme Narzo N65

Realme önümüzdeki günlerde yeni bir telefon daha çıkaracak. Realme Narzo N65 adlı bu telefonun çıkış tarihi ve teknik özellikleri netlik kazandı.

Son günlerde Realme GT Neo6 v GT 6T gibi iki dikkat çekici telefonu piyasaya sürerek adından söz ettiren Çinli telefon üreticisi Realme, hız kesmemeye kararlı. Şirket şimdi de Narzo serisine yeni bir model eklemeye hazırlanıyor. Çinli telefon üreticisi bugün bir açıklama yaparak Realme Narzo N65’in çıkış tarihini açıkladı. Telefon, 28 Mayıs’ta Hindistan’da düzenlenecek etkinlikle piyasaya sürülecek.

Öte yandan sızdırılan bir görsel sayesinde telefonun teknik özellikleri de ortaya çıktı. Realme Narzo N65, 6.67 inçlik bir ekrana sahip olacak. HD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı ise 120 Hz olacak.

Telefon, MediaTek’in Dimensity 6300 yonga setini kullanacak. Narzo N65’in en dikkat çekici özelliklerinden biri depolama alanı olacak. Çünkü telefonun depolama alanının microSD hafıza kartı ile 2 TB’a kadar çıkartılabileceği söyleniyor. Telefonun RAM seçenekleri ise şimdilik belirsizliğini koruyor. Öte yandan telefon 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak. Bu bataryanın şarj hızının ise 15 W olacağı görülüyor.

Telefon kıvrımsız, düz bir tasarıma sahip. Telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi 50 megapiksellik bir sensör kullanacak. Ona eşlik edecek yardımcı lenslerin özelliği henüz netlik kazanmadı. Ancak tüm bu detaylar, telefonun 28 Mayıs’ta resmi olarak tanıtılmasıyla birlikte netlik kazanacak. Gelişmeler için takipte kalın.

Realme Narzo N65 2

Call of Duty: Black Ops 6 Fragmanıyla Şaşırttı