Moto G35 Çok Yakında Piyasaya Sürülecek

moto g35 2

Motorola’nın yaklaşık 200 dolara satışa sunmayı planladığı yeni orta segment telefonu Motorola Moto G35, Geekbench performans testinde görüldü.

Yılın ilk yarısında daha çok Edge serisiyle adından söz ettiren Motorola, son dönemde ise farklı serilere yöneldi. Bir yandan Motorola S50’nin çıkışına hazırlanan şirket, diğer yandan Moto G serisine de yeni bir model eklemeyi planlıyor. Moto G35 adını taşıyan bu yeni model, dün Geekbench performans testinde görüldü. Geekbench tarafından performans testine sokulan telefon, bu yıl çıkan diğer Motorola telefonlarından daha düşük maliyetli bir yonga setiyle geliyor.

Geekbench veri tabanında yer alan bilgilere göre Motorola Moto G35, Unisoc T760 yonga setinden güç alacak. Geekbench tarafından teste sokulan versiyonda 8 GB RAM olduğu görülüyor. Ancak telefon satışa sunulurken 4 ve 6 GB farklı RAM seçeneklerine de sahip olabilir. Bir Unisoc yonga setinin kullanılması, telefonun daha cazip bir fiyatla gelmesini sağlayacak. Gelen bilgiler, Moto G serisinin yeni üyesinin yaklaşık 200 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunulacağını gösteriyor.

Moto G35

Daha önce gelen bilgiler, telefonun 4850 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağını, bu bataryanın şarj hızının ise 20 W olacağını ortaya çıkarmıştı. Bunun ötesinde telefonun teknik özellikleri hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Ancak son günlerde telefona dair sızıntıların üst üste gelmeye başlamış olması, çıkışının epey yaklaştığını gösteriyor. Bu yüzden telefona dair diğer detayların da kısa süre içerisinde ortaya çıkmasını bekleyebiliriz. Gelişmeler için takipte kalın.

Epic Games, 500 TL’lik Oyunu Ücretsiz Veriyor