Samsung Galaxy C55 Performans Testinde Görüldü

Samsung Galaxy C55

Samsung, Galaxy C serisini yıllar sonra yeniden canlandırıyor. Yakında piyasaya sürülmesi beklenen Samsung Galaxy C55, Geekbench’te görüldü.

Sadece en üst segmentte değil, orta segment ve giriş seviyesinde de varlık göstererek akıllı telefon pazarında zirveyi alan Samsung, çok yakında orta segmentte yeni bir telefon daha çıkaracak. Üstelik bu yeni telefon, son olarak 2019’da gördüğümüz Galaxy C serisinin yeni üyesi olacak.

Samsung’un Galaxy C serisini yıllar sonra yeniden canlandıracağı ve Galaxy C55 adlı yeni bir model çıkaracağı yaklaşık iki ay önce ortaya çıkmıştı. Samsung Galaxy C55 o günden beri pek çok sızıntıya konu oldu ama hala resmi olarak tanıtılmadı. Biz Samsung’un telefonu artık piyasaya sürmesini beklerken, Galaxy C55 yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Telefon bu kez de Vivo, Honor ve Huawei gibi rakiplerin yarıştığı Geekbench performans testinde görüldü.

Samsung Galaxy C55

Samsung Galaxy C55, Qualcomm’un Snapdragon 7 Gen 1 yonga setini kullanacak. Telefonun Geekbench’te teste sokulan versiyonu 8 GB RAM’e sahip. Ancak telefon satışa sunulurken 6 ya da 12 GB gibi farklı RAM seçenekleri de görebiliriz. Geekbench veri tabanında görülen bir diğer detay da telefonun Android 14 işletim sistemini kullandığı.

Daha önce ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy C55, 6.67 inçlik OLED bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın FHD+ çözünürlükte olacağı söyleniyor. Telefon 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip.

Üçlü arka kamerayla gelen Galaxy C55’nin ana lensi 50 megapiksel. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens ile 2 megapiksel makro kamera eşlik ediyor. Selfie kamerası ise 13 megapiksel.

PlayStation Plus’a Nisan Ayında Gelecekler, Gidecekler Belli Oldu